To Sell Sony ericsson w660i

CG Sponsors




damiahakim

Freshie
Joined
Jan 3, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
HENPON BARU.. SET BARU.. LENGKAP.
RM420 SAHAJA, KALO KAT KEDAI, DEKAT 500.00..
SAPE BERMINAT, BLEH EMEL I [email protected]
SELF COLLECTION AND CASH ON DELIVERY AREA BALAKONG/SERI KEMBANGAN..
NAK COURIER PUN BOLEH..
 
Sponsored Post

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
boleh tak ubah thread ker bahagian Handphone..??
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120


 
Last edited:

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
boleh terangkan spec henpon sony ni tak?pastu rege kompem lagi murah dari kedai ker?ini stock original or AP set or.....just tnaye jer ni.
 

damiahakim

Freshie
Joined
Jan 3, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
boleh terangkan spec henpon sony ni tak?pastu rege kompem lagi murah dari kedai ker?ini stock original or AP set or.....just tnaye jer ni.
yg general je la ek.. kamera 2.0mp, ble internet, die lebih kepada walkman, sound mmb best la.. harga kedai dekat 500, kalo u nak confirm, try tnya kedai2 hp ek.. ni AP set..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register