BTC USD 29,811.2 Gold USD 1,856.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie Sonic the Hedgehog 2 (2022) (ENG) (CINEMA)

reezn

Active+ Member
Messages
3,785
Top Poster #1
Joined
May 1, 2022
Messages
3,785
Reaction score
327
Points
41
lunch kat kedai…kasi can la spend ngan anak…
sorang lagi masih kecik (belum paham tgk wayang)…
kire mcm jakun gak la order tix gune apps je…
senang sangat…xyah bratur2 lagi…
nak masuk terus scan barcode je…
lagi satu…hari rabu ade diskaun skit…hihi

kalau bawak anak perempuan lagi best. kira cam dating la. hehehe

canggih kan skang. masuk scan barcode jer.
sambil tengok tu x makan popcorn ke, air ke.
rabu ada diskaun? nape?
 
Sponsored Post

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,615
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
28,615
Reaction score
430
Points
136
so kalau ikut rating bro...berapa boleh bagi utk citer ni?
untuk anak ygah berating benor.. dorang tgk doreamon seronok.
kalau ada cocomelon movie pun dorang seronok agak nye

kalau ada cocomelon the movie, time ada lagu hit, haa beramai2 la korang joget2
 

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,903
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,903
Reaction score
163
Points
83
kalau bawak anak perempuan lagi best. kira cam dating la. hehehe

canggih kan skang. masuk scan barcode jer.
sambil tengok tu x makan popcorn ke, air ke.
rabu ada diskaun? nape?
siap order pop corn + air skali…
baru feel…nape murah?? sbb ade aktiviti koko kot..haha…
entah lah…mmg ade diskuan…

70FEA05A-05E9-4A90-AD1B-4FE7F1698CBD.jpeg
 

afshaman

Active+ Member
Messages
3,611
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,611
Reaction score
470
Points
51
anak kawan umur 9 tahun...nak tgk Sonic ni...sbb did duk main roblox yg sonic tu...yg umur 16 nak tgk Dr Strange
 

reezn

Active+ Member
Messages
3,785
Top Poster #1
Joined
May 1, 2022
Messages
3,785
Reaction score
327
Points
41
siap order pop corn + air skali…
baru feel…nape murah?? sbb ade aktiviti koko kot..haha…
entah lah…mmg ade diskuan…

70FEA05A-05E9-4A90-AD1B-4FE7F1698CBD.jpeg

harap x rasa nak terkencing minum air byk sangat.

aktiviti koko?

rm2 diskaun. mesti ramai org.
 

reezn

Active+ Member
Messages
3,785
Top Poster #1
Joined
May 1, 2022
Messages
3,785
Reaction score
327
Points
41
anak kawan umur 9 tahun...nak tgk Sonic ni...sbb did duk main roblox yg sonic tu...yg umur 16 nak tgk Dr Strange

bawak la gi tengok. tapi berdua jer lah.
berdua tgk dr strange dgn anak 16 thn
berdua tgk sonin dgn anak 9 thn.
 

[email protected]

Super Active Member
Messages
9,903
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,903
Reaction score
163
Points
83
harap x rasa nak terkencing minum air byk sangat.

aktiviti koko?

rm2 diskaun. mesti ramai org.
haha...harus la ade rase nak kencing...
citer pun dalam 2jam...
tak ramai org weekday + masih risau kovid kot...
 

reezn

Active+ Member
Messages
3,785
Top Poster #1
Joined
May 1, 2022
Messages
3,785
Reaction score
327
Points
41
haha...harus la ade rase nak kencing...
citer pun dalam 2jam...
tak ramai org weekday + masih risau kovid kot...

sy kalau gi tgk wayang, kencing siap-siap.
kalau kafein cam teh/kopi memang asik nak terkencing la kalau minum.
air lain ok.
tak ramai sebab covid dan masih beraya kot.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register