sonic gear and edifier..Ape pndapat korng

Recommended Brokers


Gila Komik

Permanently Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,372
Reaction score
3
Points
115
Aku nak tanya pendapat korng gn produk dri dua brand ni...aku rse sonic gear ni kureng ckt la...skrg ni aku gne sonic gear evo 7...tp
aku nk tka ke Edifier DA5000...hrga die 700....ape pendapat korng??? berbaloi x???...ke ade speaker lain yg korng leh recommand
 
Sponsored Post

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
Angkat yg ni bro Creative Inspire T7900 7.1..price dlm RM600
Creative memang champion bab speaker pc ni..
Tambah lak dgn creative punyer sound card..pergghh..
kalah set home theater yamaha yg rege riban2 tu..

 

Gila Komik

Permanently Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,372
Reaction score
3
Points
115
Angkat yg ni bro Creative Inspire T7900 7.1..price dlm RM600
Creative memang champion bab speaker pc ni..
Tambah lak dgn creative punyer sound card..pergghh..
kalah set home theater yamaha yg rege riban2 tu..

aku cri gak creative nye...tp kt tempat aku xde...byk ade sonic gear gn edifier...aku g ricky pagi td...edifier lg ok dri sonic gear...
 

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
aku cri gak creative nye...tp kt tempat aku xde...byk ade sonic gear gn edifier...aku g ricky pagi td...edifier lg ok dri sonic gear...
Order online jer kat web creative tu..
 

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
emm....idea yg bgs bro...x terpk lak aku...dlm 2 brand 2 ko plh yg mne bro???ko gne speaker aper???
Aku 2 2 brand tak minat, sbb china punyer design, luar memang nampak cun, isi dlm sumer barang 2-3 ringgit yg boleh dpt kat jln pasar...aku dah tentu ler guna creative..
 

Gila Komik

Permanently Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,372
Reaction score
3
Points
115
Aku 2 2 brand tak minat, sbb china punyer design, luar memang nampak cun, isi dlm sumer barang 2-3 ringgit yg boleh dpt kat jln pasar...aku dah tentu ler guna creative..
orite klu cm2 aku try la cri creative....ku ader brg creative tp mp3 la hehehe...1 gb zen stone....klu logitech lak aper pendapat ko bro??
 

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
orite klu cm2 aku try la cri creative....ku ader brg creative tp mp3 la hehehe...1 gb zen stone....klu logitech lak aper pendapat ko bro??
haa..logitech pun ok..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register