BTC USD 37,727.4 Gold USD 1,772.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Sold

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
Salam, nak jual CPU power gaming ni.. :">

Specs:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10GHz.
2GB DDR2 RAM 800MHz.
160GB Hard Drive SATA 7200RPM 8MB Cache.
NVIDIA GeForce 9400 GT 1GB @ 128bit.
6 USB Port, 4x Back, 2x Front.
4 Slot RAM.

Harga: RM650 (negotiate) :">

Poslaju: Tambah RM50

C.O.D: di jitra @ alor setar kedah..



 
Last edited:
Sponsored Post

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
bump utk pagi ni..sapa berminat blh PM..
hanya C.O.D je boleh... nak pos pun boleh tapi bayar dalam RM50.
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Upgrade graphic card kepada yg mana bro?
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
ok gambar dah tempek..sori gambar tak betul..guna spypen cap ayam ni..
 

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35
Amd ni sesuai tak buat kerja2 graphic guna software Photoshop dan sebagainya?
TT pakai untuk games sahaja ka ??

Tq
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
Amd ni sesuai tak buat kerja2 graphic guna software Photoshop dan sebagainya?
TT pakai untuk games sahaja ka ??

Tq
bro kalau setakat nak guna photoshop tu PC tua saya pun boleh.. !! :D :D :D

CPU ni setakat buka 5-6 Photoshop pun tak ada hal..

setakat buat kerja graphic semuanya berjalan lancar..

on 24 jam pun tak ada problem..senyum je dengan suhu sejuk. :D


P/S: jika nak puaskan hati, saya benarkan guna TeamViewer (control pc to pc range)
boleh check full computer specifications dengan menggunakan Everest Ultimate. ;)

EDIT: saya guna cpu ni macam2 kegunaan, buat kerja..kadang2 boring layan game..layan movie blueray. ;)
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register