BTC USD 49,132.5 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [SOLD] Used Compaq V3521TU Laptop RM880

ismail_haniyeh

Active Member
Messages
1,593
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
25
Item Sold to offline customer... tqvm
 
Last edited:
Sponsored Post

harley

Super Active Member
Messages
5,290
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,290
Reaction score
19
Points
65
scnmse



1.67ghz #:-S
 

ismail_haniyeh

Active Member
Messages
1,593
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
25
laptop ni family V3000.. bleh try tgk kat mudah brp orang jual.. sy letak rm1k tu quick grab, maybe murah lagi sy jual, so pm la harga yg korang sanggup...
 

ismail_haniyeh

Active Member
Messages
1,593
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
25
tukor ngn PC den seketul......ok ker?? :D

pc ko tu insyaAllah aku sambar tak lama lagi, tunggu duit masuk jer.. :D tapi ni laptop orang, kalau swap ngan pc ko aku nak bagi duit camne kat tuan die? ekekekeke... member aku pon berminat ngan pc ko tu, habes aku promote... :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register