To Sell Sold--> Nak Jual O2 Zinc..mari 3x, ..

CG Sponsors




zainul9

Active Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
1,375
Reaction score
26
Points
30
salam semua..
aku nak jual O2 zinc mcm gambar kt bwh..
condition memang ok, mana taknya aku baru format 6.5 windows mobile, cuci & remove segala virus yg ada(kena rm60), bateri lak baru(beli kt lelong.com rm55)..memang jimat la kuasa bateri ni..tp housing biasala ada la calar2 skt..
*6.5 windows mobile, kita nak ubah dr program ke program lain lbh kurg mcm iphone, just tolak dgn jari ja..x perlu guna pen(stylus)

blh tengok spec kt sini:
http://www.gsmarena.com/o2_xda_zinc-1819.php

harga buka rm420..(siap dgn kos hantar by courier @ pos laju), klau yg berminat.,, rasa2 blh xjas lg kot harga ni..:D
aksesori:
* bateri baru(dh tentu),
* kabel usb
* mini SD: 2gb
* charger
* stylus
* kotak & cd kena cr balik, x brani janji ada @ pun dak, sbb sblm ni baru pindah rumah..

Kalau nk main internet, x yah simcard pun blh je layan internet kt area yg ada wifi..:)

sbb nk jual?..sblm ni O2 zinc ni aku pakai, skrg ni pakai htc tytn II lak,..semua data yg ada dlm O2 zinc aku dh transfer ke htc..sbb tu nk jual..he he









 
Last edited:
Sponsored Post

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
harga mana?? 20 sen??
 

zainul9

Active Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
1,375
Reaction score
26
Points
30
harga mana?? 20 sen??
harga ada kt atas..tp lupa nk bg besarkan..
rm420 siap delivery..blh la xjas skt2 lg, tp jgn sampai koyak poket dh la..hu hu
 

zainul9

Active Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
1,375
Reaction score
26
Points
30
klau berminat, call @ sms
 
Last edited:

sirNewbies

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2010
Messages
2,594
Reaction score
17
Points
25
alahai.. ko lmbt skt jer bro, kalu tak aku dah ambik dah.. aku baru jer beli hp yg baru.. :(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register