BTC USD 64,901.4 Gold USD 1,784.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell (SOLD) Motorola Fire XT532 - Dual SIM Android Phone!!!!-

acehacker

Fun Poster
Joined
Dec 9, 2010
Messages
354
Reaction score
0
Points
10
Salam warga CG,Skrng aku nak letgo Motorola Fire XT532 Dual SIM Card,maknanya boleh pakai dua SIM card dalam satu phone..Phone nie agak rare la di Malaysia,klau tak percaya korang boleh survey kat kedai2 HP,klau ada pun jenis 1 SIM je..tapi yg nie bleh pkai dua SIM card..Set nie gua tempah drp member dekat taiwan,so HP hanya dijual dkat negara-negara tertentu je,sebab apa? aku pun xtahu..haha :))

Market price dekat malaysia aku xsure brape,sebab set nie memang x dijual pun di Malaysia,yang ada jual pun Model XT530 (Single SIM),itu pun harga dalam range RM650-RM699..So klau korang pakai kira rare la..bagi yg berminat ini detail yang aku bagi:

Package:
Kotak x1
USB Cable x1
Handfree x1
Charger x1
Soft Case x1
Extra Screen Protector x1

Age of Item:
Dekat 3 Bulan pakai

Warranty:
Disebabkan Warranty hanya cover ditaiwan, so aku bagi 5 Hari Personal warranty

COD Area:
Klang/Shah Alam/Subang sahaja,No Postage OK!!!

Harga:
SOLD

Reason Nak Jual:
Baru beli phone baru..


 

Attachments

  • IMG_20120807_135436.jpg
    IMG_20120807_135436.jpg
    1.2 MB · Views: 127
  • IMG_20120807_135530.jpg
    IMG_20120807_135530.jpg
    1.1 MB · Views: 68
  • IMG_20120807_140453.jpg
    IMG_20120807_140453.jpg
    1.1 MB · Views: 62
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    67.9 KB · Views: 63
Last edited:
Sponsored Post

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
kalau boleh harga rm400, esok malam nak cod.. pm yea..
 

giler_gadget

Super Active Member
Joined
May 21, 2011
Messages
5,843
Reaction score
9
Points
65
Sebagai peminat motorola, aku tlg bump kat tt.. Gud luck, pot luck..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register