To Sell [SOLD]Massage Chair for SALE!! [SOLD]

CG Sponsors




buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
Salam seme,

Saya nak letgo massage chair brand ogawa. Baru guna dalam setahun lebih. Masih seperti baru dan tidak pernah rosak. Amat berpuas hati kalau sakit2 badan, lenguh2 pinggang, boleh jugak digunakan dalam kereta utk perjalanan jauh.

Banyak function: shiatsu, rolling, vibration, fullback, upperback, lower back dan ada infra red.

Worth to buy. Kalau nak beli yang massage chair yang besar tu gile mahal ribang2.. So, bole pakai yang ni tapi aku jual sebab beli yang besar tu pulak..dah ade rezki lebih siket :D

[/IMG]

Harga beli: RM499, harga jual: RM350
 
Last edited:
Sponsored Post

BOCEH

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
28,330
Reaction score
78
Points
120
Wah...brg bagus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register