To Sell SOLD!!! Jual Handphone Sony Walkman Murah2!

CG Sponsors




MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
Salam semua...
aku nk jual hendpon bwh neh murah2 jaa...
dan aku jual dgn harga yg aku rasa mmg berpatutan berbanding apa yg aku search dlm internet dan aku pi tnya kdai enpon kat luar,brapa diorg juall.....




]

Brand: Sony Ericsson Walkman..(SOUND memang best!)
Model : W800i
Warna: Oren
Camera : 2 Megapixels (Camera mmg okay)
Memory Card : Internal 34 MB + 512 Mb memory stick Included
Screen : 262k TFT ( memang lawa laa...sbb cam pun dah 2mega kan?.haha)
Reason Jual : nak beli henpon lain plak..
Condition :2nd hand and Good (sy bg 3 hari FULL money back guarantee!!)



HARGA :SOLD OUT!! TIMA KASIH SEMUA

COD around KULIM,Bukit Mertajam dan Seberang Perai sahaja..sy tak brapa ariff pasal nk pos2..prefer COD!!

Item include CD driver software dia ada gak!! harga bleh nego berdasar 1st come first serve!!

Sila contact sy dengan post sini balik atau
kalu nk YM- tggal msg kat profile aku...tq :D
 
Last edited:
Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
Upp skettt!!! :)cgrock
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
up skett lagi..harga bleh nego!! sila2..eehhehe
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
harge cam new set je ...
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
harge cam new set je ...
ehh..ko biar betull..aku gi tnyer..2ndhand pun dah RM 380 ke RM400 :eek::eek:

new set takkan harga camtu..? aishhhhhh...ko biar betull..

serious buyer only..takyah la wat spekulasi2..aku ikhlas jual nehh... :(scam:(scam
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register