BTC USD 40,206.1 Gold USD 1,862.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Solat Jumaat tidak dibenarkan pada tahanan ISA

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
Yg pergi jadi tahanan ISA wat per..
Kalo dah tau nk g solat Jumaat.
 
Sponsored Post

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
kena tanya nik adli anak nik aziz..
dia penah kena ISA..
kalo dia xbleh masa tuh,
mesti la kes ni kecoh...
Nik Aziz mesti fight,,
i think ni kes special kat RPK..

xkisah la specal ke tak..
hukum tuhan hangpa leh pilih2 tentukan kat org ke sapa kena ikut...
sapa x yah ikut???
mmg sah beriman ngan islam hadari jd laguni la...:mad::mad:
 

yinbyungheon

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
36,821
Reaction score
856
Points
161
ohh! lupe la pulak, mesia ni kan ke sekuler ye dak...:))
 

myeasymoney

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2007
Messages
247
Reaction score
2
Points
15
tahanan isa - dikuatkuasakan terhadap seseorang yang dianggap boleh membawa ancaman kepada masyarakat.

(setuju ngan statement di atas, banyak yang kena isa, tak bising pun pasal sembahyang jumaat, cth anak nik aziz.. rpk saja nak jadikan isu ni, padahal apa yang dia tulis dalam blog amat menghina islam...)
 

hudud

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
469
Reaction score
1
Points
15
RPK sajer NAK BIKIN SUMER ORG ISLAM marah
 

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
Yg pergi jadi tahanan ISA wat per..
Kalo dah tau nk g solat Jumaat.

lagi sorang menunjukkan ke`cerdikkan' yg terlampau....
heran aku...dah terang2 salah pejuang2 melayu masih nak pertahankan??? huhuhu pasni tok sah menyalak2 nak pertahankan islam ye juak2 umno tong najis.....:D:D:))

wat malu jahh
 

ejus

Active+ Member
Joined
Jun 25, 2007
Messages
2,536
Reaction score
0
Points
20
apa punya ISA nie..nanti durang jawap kat kubur nanti?
 

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
RPK sajer NAK BIKIN SUMER ORG ISLAM marah

woit org tu komplen xleh solat jumaat...dosa kah beliau??:-?:-?
camna nni manusia hadari la ni x tau beza yg mana dosa yg mana pahala nih...:eek::eek:
 

hudud

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
469
Reaction score
1
Points
15
woit org tu komplen xleh solat jumaat...dosa kah beliau??:-?:-?
camna nni manusia hadari la ni x tau beza yg mana dosa yg mana pahala nih...:eek::eek:

tak dosa yang dosa biler buat statement yang seakan2 dirinyer bukan islam
RPK SUCK
 

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
tak dosa yang dosa biler buat statement yang seakan2 dirinyer bukan islam
RPK SUCK

pelacur pun kalu ko sekat dia dr solat jumaat ko berdosa mat oii....halang org dr beribadat kpd Allah...dosa dia itu antara dia ngan tuhan...#:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register