BTC USD 54,315.5 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sokongan barangan buatan Malaysia Islam

hgt422007

Active Member
Messages
1,364
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,364
Reaction score
155
Points
33
saya tak tau macamana nak buat poll kalau boleh tuan punya Isu Semasa tolong edit bagi aku....


Sokonglah barang buatan Malaysia
1.produk HPA kalau tak mau makan KFC...Radix Fried Chicken(RFC) pun ada.
2.Alicafe
3.kopi jantan
4.guarano kapucino
 
Sponsored Post

Norfazli

Active+ Member
Messages
3,202
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
tak payah poll.senaraikan aje.

kalau banyak pun takpe.senang sikit saya tulis dalam buku kecik aku.

bila nak pegi beli barang-barang aku bawak buku kecik tu
 

sconsult

CG Top Poster Club
Messages
22,646
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
saya tak tau macamana nak buat poll kalau boleh tuan punya Isu Semasa tolong edit bagi aku....


Sokonglah barang buatan Malaysia
1.produk HPA kalau tak mau makan KFC...Radix Fried Chicken(RFC) pun ada.
2.Alicafe
3.kopi jantan
4.guarano kapucino

Cuba beri sebab utama, kenapa perlu sokong Barangan Buatan Malaysia Islam?
 

epbx

Super Active Member
Messages
7,015
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
sambal g-tra....
kari o
laksa kak su
 

kuhik

CG Top Poster Club
Messages
39,519
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
Radix Fride Chicken sekarang ni hanya ada kat Sungai Petani jer...nak bukak Franchise baru pun diorang nak modal RM1 juta...

susah Melayu nak cari duit nie..
 

AshFaQue

Active+ Member
Messages
3,262
Joined
Aug 10, 2008
Messages
3,262
Reaction score
27
Points
30
utk memajukan ekonomi umat islam
 

reeez80

Legendary Member
Messages
14,659
Joined
Apr 10, 2007
Messages
14,659
Reaction score
5
Points
115
rasanya ada lagi barang buatan mslim yang dijual dipasaran.. sebelum beli kita boleh check sapa pengilang...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register