BTC USD 41,814.1 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sokong tarikh asal dinner & th dikekalkan

UNDI TANDA SOKONGAN ANDA


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Salam utk sume gang cgrians espcially kak Cput.. Hamba tertanya2 gak nape ditunda projek nih? Ada nada merajuk ke he he.. Apa pun sedikit pendapat hamba ttg projek ni ialah kurangnya kerjasama dari ahli2 CGrian sndri baik di segi promosi, bantuan teknikal dsb klu hamba x silap la.. Dinner & TH ni projek yg agk besar. Sepatutnya ianya melibatkan sume pihak untuk dapatkan sokongan, bukannya ikut negeri. AJK pula sepatutnya telah dibentuk & dibawa meeting spt mana projek RSK seblm nih bukan sekadar meeting dlm laman sesawang forum ni jer. So, kawan2 yang membaca nukilan saya ni kalau anda masih menyokong Dinner nih diadakan mengikut jadual asal saya ingin 'menyeru' la untuk tunjukkan sokongan anda. Langkah pertama korang untuk tunjukkan sokongan korang pe kata korang PM Saudari Cput kita untuk menyatakan sokongan kat dia? Sesapa yang mampu, ada tenaga lebih, idea bernas, pengalaman sedia ada ke pe kata tonjokan diri sikit.. Rasanya dlm tempoh yang sesingkat ni pun kita masih boleh prepare untuk jayakan projek nih. :)cgrock
 
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
Salam utk sume gang cgrians espcially kak Cput.. Hamba tertanya2 gak nape ditunda projek nih? Ada nada merajuk ke he he.. Apa pun sedikit pendapat hamba ttg projek ni ialah kurangnya kerjasama dari ahli2 CGrian sndri baik di segi promosi, bantuan teknikal dsb klu hamba x silap la.. Dinner & TH ni projek yg agk besar. Sepatutnya ianya melibatkan sume pihak untuk dapatkan sokongan, bukannya ikut negeri. AJK pula sepatutnya telah dibentuk & dibawa meeting spt mana projek RSK seblm nih bukan sekadar meeting dlm laman sesawang forum ni jer. So, kawan2 yang membaca nukilan saya ni kalau anda masih menyokong Dinner nih diadakan mengikut jadual asal saya ingin 'menyeru' la untuk tunjukkan sokongan anda. Langkah pertama korang untuk tunjukkan sokongan korang pe kata korang PM Saudari Cput kita untuk menyatakan sokongan kat dia? Sesapa yang mampu, ada tenaga lebih, idea bernas, pengalaman sedia ada ke pe kata tonjokan diri sikit.. Rasanya dlm tempoh yang sesingkat ni pun kita masih boleh prepare untuk jayakan projek nih. :)cgrock

waa.. ko ajak kitaorg spam cput ke? kang free jek kena lepuk sorang2
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
ape kes plak nih
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
adeh...hamba terharu le plak..

mana ada merajuk..

iskh,,tak ada pun kenegerian di situ..slah paham neh..

put dah bukak lama dah thread dinner tue utk kengkawan memfreekan diri utk that date, tapi semua org kata tak free, n ada le sorang dua volunteer untuk jadi penyelaras..

if adika sempat baca thread tue, i posted a list apa penyelaras nak n apa tugas kena buat..

iskh..takmo lah PM2 neh...seram..
 

RINI ROSES

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
17,170
Reaction score
6
Points
115
cput...so plan b tu apa ek..

nak tau jugak ni...bukan apa nak prepare memacam lak..

plan A dah sangkut...
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
adeh...hamba terharu le plak..

mana ada merajuk..

iskh,,tak ada pun kenegerian di situ..slah paham neh..

put dah bukak lama dah thread dinner tue utk kengkawan memfreekan diri utk that date, tapi semua org kata tak free, n ada le sorang dua volunteer untuk jadi penyelaras..

if adika sempat baca thread tue, i posted a list apa penyelaras nak n apa tugas kena buat..

iskh..takmo lah PM2 neh...seram..

Seram?? PM=Paranormal ke?:)) Saje jer.. bg dorang up sket. Sape lg nak sokong klu kte sndri wat dekk jer..
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
cput...so plan b tu apa ek..

nak tau jugak ni...bukan apa nak prepare memacam lak..

plan A dah sangkut...

Alamak cik Rini, nanti la dlu..Plan B tuh. Cte la dlu psl Plan A nih sokong x kte kekalkan?:):)
 

RINI ROSES

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
17,170
Reaction score
6
Points
115
dari awal thread cput bukak aku dah beri sokongan untuk joint...

so dari segi segala2nya rasanya aku tetap menyokong!
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku mmg sokong program ni tp tu arr ... tarikh xbrp nak molek.
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
tuk TH dan FM,
aku sudi mencemarkan duli tuk sapport..
..
klu bulih kita agrresif sket utk menjayakannya..

nak PM kat cput nie..
PM:.. akak jgn ler tunda tu.. tak baek tunda2 nie taw..nanti wak marah:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register