SOGO Kini Di Shah Alam, TGV Beri Movie Percuma !

CG Sponsors




Sponsored Post

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,953
Reaction score
121
Points
33
sogo ni mmg nk dekat dgn jakel je kan,
kat kl pun mcm tu kat shah alam seksyen 7 tu pun dh ada jakel tu tu yg buka sogo pun dkt2 situ jgk...
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,062
Reaction score
145
Points
83
keawesoman jem federal makin bertambah
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,652
Reaction score
3,217
Points
236
jem la nak masuk Uitm..huh
masa masuk
guna jalan arah bukit raja, bypass ke Lebuh Keluli (dekat pharma-niaga) jauh sikit tapi cepat sampai ..

untuk pengguna moto, u-turn kat trafik light Bukit Raja, bypass masuk jalan belakang Kuil tu (bawah jambatan) ..

masa keluar
terus ke Jalan Siber (bypass dalam i-Residence) masuk Keluli 1C (jalan belakang Kuil) terus hala ke Federal Highway ..

saya selalu guna jalan belakang masa bawak Grab, buang masa kat UiTM tu :D
 
Last edited:

redcloud

Active Member
Joined
Mar 13, 2009
Messages
2,388
Reaction score
159
Points
33
masa masuk
guna jalan arah bukit raja, bypass ke Lebuh Beluli (dekat pharma-niaga) jauh sikit tapi cepat sampai ..

untuk pengguna moto, u-turn kat trafik light Bukit Raja, bypass masuk jalan belakang Kuil tu (bawah jambatan) ..

masa keluar
terus ke Jalan Siber (bypass dalam i-Residence) masuk Keluli 1C (jalan belakang Kuil) terus hala ke Federal Highway ..

saya selalu guna jalan belakang masa bawak Grab, buang masa kat UiTM tu :D
lab husband kat fakulti kimia..
jd pintu seksyen 7 excess paling dekat sebenar ye.
time cuti sem aman sikit, atau bole ikut pintu di seksyen 2. bile dah start kelas peh memang melekat mana-mana pintu pun
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,652
Reaction score
3,217
Points
236
lab husband kat fakulti kimia..
jd pintu seksyen 7 excess paling dekat sebenar ye.
time cuti sem aman sikit, atau bole ikut pintu di seksyen 2. bile dah start kelas peh memang melekat mana-mana pintu pun
ooo ..kalo dah melekat kat dalam sori la, ingatkan kat jalan luar utama :D

tp saya rasa ikut pintu belakang (seksyen 2) tak teruk sangat
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
63
Points
120
Sogo ni sbm buat sale dia up dulu harga than letak 70% diskaun
 
Sponsored Post
Top
Log in Register