SOGO Kini Di Shah Alam, TGV Beri Movie Percuma !

Recommended Brokers


ismailmohamad

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
2,571
Reaction score
244
Points
33
makin padat sek 7 kang.. huhuhuhu..
 
Sponsored Post

redcloud

Active Member
Joined
Mar 13, 2009
Messages
2,282
Reaction score
112
Points
33
jem la nak masuk Uitm..huh
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,687
Reaction score
102
Points
33
sogo ni mmg nk dekat dgn jakel je kan,
kat kl pun mcm tu kat shah alam seksyen 7 tu pun dh ada jakel tu tu yg buka sogo pun dkt2 situ jgk...
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,608
Reaction score
1,913
Points
176
jem la nak masuk Uitm..huh
masa masuk
guna jalan arah bukit raja, bypass ke Lebuh Keluli (dekat pharma-niaga) jauh sikit tapi cepat sampai ..

untuk pengguna moto, u-turn kat trafik light Bukit Raja, bypass masuk jalan belakang Kuil tu (bawah jambatan) ..

masa keluar
terus ke Jalan Siber (bypass dalam i-Residence) masuk Keluli 1C (jalan belakang Kuil) terus hala ke Federal Highway ..

saya selalu guna jalan belakang masa bawak Grab, buang masa kat UiTM tu :D
 
Last edited:

redcloud

Active Member
Joined
Mar 13, 2009
Messages
2,282
Reaction score
112
Points
33
masa masuk
guna jalan arah bukit raja, bypass ke Lebuh Beluli (dekat pharma-niaga) jauh sikit tapi cepat sampai ..

untuk pengguna moto, u-turn kat trafik light Bukit Raja, bypass masuk jalan belakang Kuil tu (bawah jambatan) ..

masa keluar
terus ke Jalan Siber (bypass dalam i-Residence) masuk Keluli 1C (jalan belakang Kuil) terus hala ke Federal Highway ..

saya selalu guna jalan belakang masa bawak Grab, buang masa kat UiTM tu :D
lab husband kat fakulti kimia..
jd pintu seksyen 7 excess paling dekat sebenar ye.
time cuti sem aman sikit, atau bole ikut pintu di seksyen 2. bile dah start kelas peh memang melekat mana-mana pintu pun
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,608
Reaction score
1,913
Points
176
lab husband kat fakulti kimia..
jd pintu seksyen 7 excess paling dekat sebenar ye.
time cuti sem aman sikit, atau bole ikut pintu di seksyen 2. bile dah start kelas peh memang melekat mana-mana pintu pun
ooo ..kalo dah melekat kat dalam sori la, ingatkan kat jalan luar utama :D

tp saya rasa ikut pintu belakang (seksyen 2) tak teruk sangat
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,242
Reaction score
479
Points
86

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,536
Reaction score
830
Points
71
Sponsored Post
Top
Log in Register