Software utk buang audio dr video, ada ke

CG Sponsors




Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Salam , katakanlah aku ada video konsert kan

Pastu aku nak buang suara dia je , gambar smua ada

Ada x s.ware macm tu , tq
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
So apa guna forum dan bod ni :-? :eek:
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
67
Points
70
ada banyak
bro leh pakai software utk video editing mcm Sony Vegas, Adobe Premiere, etc
import video tu kemudian delete audio dia
pastu save la video tu balik
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
Salam , katakanlah aku ada video konsert kan

Pastu aku nak buang suara dia je , gambar smua ada

Ada x s.ware macm tu , tq
pakai u lead studio...senang jek...:)paid:)paid:)paid
 

hnnnhh

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
290
Reaction score
1
Points
15
pasal nak buang sore... bisu la konsert tu bro
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
ada banyak
bro leh pakai software utk video editing mcm Sony Vegas, Adobe Premiere, etc
import video tu kemudian delete audio dia
pastu save la video tu balik
Camnilah geng yg budiman dan nak menolong , tq bro
Nanti aku try
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
pasal nak buang sore... bisu la konsert tu bro
Aiyakkkkkkkkkkk....aku saje je bg cth tu bro
Something wrong kalau aku nak buang audio dalam konsert:eek: :)):)):))
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
Aiyakkkkkkkkkkk....aku saje je bg cth tu bro
Something wrong kalau aku nak buang audio dalam konsert:eek: :)):)):))
aku tahu ko nak wat ape..ko mesti nak nak translate bidio tu kan.... :D citer omputih ko nak jadikan citer melayu.

p/s: maen agak2 jee nih :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register