BTC USD 57,312.0 Gold USD 1,778.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

software penting

m_noor

Fun Poster
Messages
478
Joined
Mar 24, 2008
Messages
478
Reaction score
0
Points
10
minta hackers2 komp kat cni bantu saya apa software untuk bke laman yang xleh dbuke,
cntoh saya kat cni company dia block gne company policy,jadi youtube pun xleh bke.ada x software2 yang boleh dibantu:D:D
 
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
minta hackers2 komp kat cni bantu saya apa software untuk bke laman yang xleh dbuke,
cntoh saya kat cni company dia block gne company policy,jadi youtube pun xleh bke.ada x software2 yang boleh dibantu:D:D

freegate? :D
tak pon turbohide.com
 

taufic

Legendary Member
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
camna nak download turbohide 2,xleh pon?

mana bole download :D
plug n play je kat website tu.. letak je website yg takleh masuk tu..
 

m_noor

Fun Poster
Messages
478
Joined
Mar 24, 2008
Messages
478
Reaction score
0
Points
10
tadi dah try,terus hang la.vista xleh gne ke
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register