BTC USD 23,110.5 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Software Membuat Banner Bermacam Saiz Dalam Masa 3 Minit

smartho18

Junior Member
Messages
72
Joined
Sep 19, 2008
Messages
72
Reaction score
30
Points
16
Software ini adalah membantu kita membuat banner dengan cepat dan tepat dalam masa 3 minit sahaja ,dengan beberapa klik sahaja korang sudah mampu membuat banner dengan begitu mudah sahaja ,software ini memang menpunyai banyak kebaikan ,jom biar saya bongkarkan rahsia softwear membuat banner ini ;

1) Dengan software ini korang tak payah menpunyai photoshop pun boleh membuat banner dalam beberapa klik sahaja kerana software ini memang mudah digunakan ,saya seorang yang tak pernah ketahui cara buat banner pun boleh faham ,apa lagi korang yang lebih mahir ?

2) Software ini boleh membuat banner yang bermacam saiz ,apa saiz yang korang suka cuma dengan satu klik sahaja impian sudah menjadi . Tak kira korang ingin banner yang keci ke ataupun saiz besar

3) Software ini menpunyai templates dan icon yang siap di buat ,korang cuma perlu ubah sedikit dah cukup menarik ,jika korang tak minat dengan template yang diberikan juga boleh guna idea sendiri walaupun guna idea sendiri juga tidak susah ,sebab saya petang tadi telah cuba software ini keseluruhan satu perkataan “mudah di gunakan ”

4) Bermacam warna dan tulisan yang boleh dipilih membuat banner kita menjadi lebih menarik ,walaupun saya tak pernah buat banner tetapi saya juga puas hati dengan apa yang telah saya lakukan .

Masih terdapat bermacam kebaikan software ini ,korang sendiri boleh cuba dan kaji sendiri ,Banner memang memainkan satu peranan yang penting untuk membuat satu promosi ,design banner yang “membunuh ” boleh menjana pendapatan yang pasif dalam perniagaan online kita ,harap dengan adanya software ini korang juga mendapat manfaat yang akan meningatkan taraf ilmu .

Di bawah ini satu banner yang saya siapkan dalam masa 3 minit ,walaupun tidak mahir tetapi untuk kali pertama saya membuat banner adalah satu juga kejayaan yang saya rasa gembira.

smartho1.jpg


Ini adalah “kerja” saya yang pertama kali membuat banner ,macam mana ok kah ? he he pertama kali buat macam itu lah ,kenalah buat beberapa kali lagi akan jadi mahir ,jadi yang berminat boleh dapatkan di link yang berikut ,kena download kedua pakej ini ,sebab satu ialah pakej software dan satu pakej template dan icon ,dalam pakej ini juga terdapat video panduan yang lengkap so tak ada masalah bagi korang yang ingin gunakan software ini dan selamat mencuba dengan hati yang sabar .Dalam pakej ini tak ada ebook percuma tetapi adalah dalam video so lebih senang kita akan faham .

Keterangan Lanjut disini
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register