Software ape???minta tolong sesgt.....

CG Sponsors




shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
salam semua..
aku nak tau ade x sape2 kat sini yg tau ape software yg bole kita set supaya file2 dlm external hdd xleh di ubah & di copy.. yg bole cuma kita open je...lain2 x boleh...mintak tolong sape2 yg tau software nye..
:D
 
Last edited:
Sponsored Post

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
tolong laaa...xde org yg bole tolong ke??
nak google pon aku x tau nak type ape..~X(~X:)o#:-S
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
kalo nak sorok trus aku tau la software ape.. kalo nak lock mcm ko ckp tu.. xtau la aku aih..
 

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
set la READ only
kalo file tu set read only...xleh ubah & copy ke?? mudah sgt la kalo cmtu..x payah guna software??
kalo bole file dlm tu nak set supaya xleh move ke tempat lain..contoh xleh move dr satu folder ke folder yg lain...
minta tolong sesgt..
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
kalo file tu set read only...xleh ubah & copy ke?? mudah sgt la kalo cmtu..x payah guna software??
kalo bole file dlm tu nak set supaya xleh move ke tempat lain..contoh xleh move dr satu folder ke folder yg lain...
minta tolong sesgt..
private sgt ke file tue bro.....
teman nie x de le pandai sesangat......
tp rasanya.....
bek pkai folder lock jew.....
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
kiranya nak anti copy la ni?
atau nak crypt je file tu?
:-?
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
kiranya nak anti copy la ni?
atau nak crypt je file tu?
:-?
salah 1 alternatif...
boleh gune portable application.....
tp....amek masa le.....
sbb nk crypt n encrypt....
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
folder lock je la kan...
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
folder lock je la kan...
yg tu xleh access langsung file kalo tgh aktif..

tuan tanah mau lock je (xleh copy/move/overwrite).. tp still leh access..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register