software apa nak guna

CG Sponsors




young and dangerous

Active Member
Joined
May 12, 2008
Messages
1,090
Reaction score
14
Points
25
salam aku nak mintak tolong.. ok macam ni situasi dia.. software accounting apa nak guna bila mana aku ada sebuah web dan aku nak semua data customer serta duit customer aku up to date.. sebab aku buat investment untuk customer jadi aku perlukan satu accounting software yang dapat update semua portfolio customer aku.. and ade tak software untuk aku jaga pay out system.. tolong aku puas dah cari kat tenet..
 
Top
Log in Register