SOCAR & GOCAR bakal mendominasi pasaran kereta sewa?

CG Sponsors




Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,160
Reaction score
807
Points
166
kalau terongin nak naik kereta mewah blh try socar.. malangnya takde kat negeri lain
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
7,779
Reaction score
419
Points
81
Pasni ada demo dr geng keta sewa plk tp rate dia memang murah nie
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,385
Reaction score
233
Points
88
masuk sbb aku pernah guna,klu kita lebh dari millage yang dia set baru byr :D

Dlm web pun ada kata

What should I do about petrol? Who gets paid?
If you need to refuel while driving, stop by the nearest SHELL or Petronas gas station. Please pay for the fuel cost by using the "fuel card" inside the vehicle. (which is locate in a sunvisor pocket) After the payment is completed, Socar rental fee is including petrol. Any extra mileage rate will be calculate based on the excess distance traveled and payment will be charged to the registered credit /debit payment card. ※There will be no refund for any petrol fees if you the payment is using your own cash or credit card. ※ The excees running rate is flexible according to the fluctuation of the oil price.

:)):)paid
Tapi free untuk 30km je kan.
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,137
Reaction score
373
Points
86
aku sebulan sekali sewa socar (parking bay melawati mall) rm26 utk 2 jam .. minyak 60km pertama (2jam) percuma .. kalo 1jam 30km free...
kalo lebih km .. kira per km .. pun murah dlm sen sen je ..
isi minyak pun guna petrol card yg di sefiakan ( petronas/shell)
lock / unlock pun guna app kat henpon ..
cuma jgn hantar lambat la...
nk save..sewa je 2 jam ke atas
 
Last edited:
  • Like
Reactions: TT

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,385
Reaction score
233
Points
88
aku sebulan sekali sewa socar (parking bay melawati mall) rm26 utk 2 jam .. minyak 60km pertama (2jam) percuma .. kalo 1jam 30km free...
kalo lebih km .. kira per km .. pun murah dlm sen sen je ..
isi minyak pun guna petrol card yg di sefiakan ( petronas/shell)
lock / unlock pun guna app kat henpon ..
cuma jgn hantar lambat la...
nk save..sewa je 2 jam ke atas
Ooo good info...
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,411
Reaction score
239
Points
133
macamana nak guna socar ni...cari kereta pon tatau..nak buka pintu lagi..
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,897
Reaction score
1,793
Points
201
Akhir bulan 10 haritu Socar bagi 70% diskaun. Banyak jugak kereta socar kena sapu waktu tu. dapatlah sewa passat b8.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register