BTC USD 59,136.7 Gold USD 1,802.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

soalan untuk kumbang2 shj..kumbang tu da bg jwapan...

FwiMfi

Active Member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
1,413
Reaction score
9
Points
25
juz nk tau....npe erk lelaki agak pyah klaw nk wat sesuatu kputusan...xkire la ape pon...cthnye untuk pilih salah 1 dari 2 wanita sbg tman idup die...kompius nie...:-?

Dan ape tindakan yg perlu diambil jikalau c dia x mampu untuk bwat kputusan...
idea pliz.....

SAMBUNGAN.....

kwan2....
aku da dapat jwapan dari die....aku tnye pilih aku or gurl tu...
nie yg die jwp "BOTH"..!!!
so...aku rase mmg die xnk serius ngn aku sowang jerk....
aku da amek kputusan....aku nk ckp..."SORI...GUDBYE"
walaupun ati tersangat2 syg kat die....
 
Last edited:
Sponsored Post

FaRid^sp

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
lepas kawin pun still confuse (nak lagi).. sbb tu girl kena pandai jaga hati lelaki,tambah2 yg pentingkan nafsu semata-mata
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,580
Reaction score
167
Points
128
beri dia masa.
jangan push,
itu je kau boleh buat
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
kalau kite dah suka,dan die pun x tangguh2..go on je ngan yg tu..

jgn sebab yg nak tangguh2 tu lebih lawa ko gi tunggu lak..
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
dia bukan susah nak buat keputusan.. tapi mengada² sebenarnya.. takde ketetapan hati = mengada² :)paid
 

snipers

Active Member
Joined
Oct 25, 2007
Messages
1,474
Reaction score
15
Points
25
Jawapan utk soalan TT ialah...

Lelaki diberi akal fikiran lebih dari wanita. Itu kita sedia maklum. Jadi utk buat apa saje keputusan sama ada yg kecil atau yg besar, selalunyer lelaki akan berfikir panjang. Sbb si lelaki lazimnyer tidak mahu ada masalah yg timbul selepas keputusan dibuat. Berbeza dari kaum wanita, sama ada bermasalah atau tidak keputusan yg diambil, itu belakang kira, settel kemudian. Tetapi lelaki tidak mahu macam itu. Dengan erti kata lain, lelaki suka "cegah lebih baik mengubati" . Wanita suka "mengubati setelah bermasalah".

Apatah lagi jika keputusan itu memlibatkan masa depan, sudah tentu pihak lelaki akan mengambil kira dari semua aspek dan segi demi mencegah masalah yg bakal menjelma.

Harap dapat membantu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register