SmartShares - smartshares.net

CG Sponsors




apis17

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
565
Reaction score
45
Points
25
Penerangan ringkas:
1. Program smartshares ialah berkongsi hutang anda menggunakan kad kredit.
2. Payment processor ialah PayPal
3. Komision dibayar secara realtime sebaik sahaja ahli mengaktifkan akaun. Smartshares tidak menyimpan wang anda.
4. Transaksi dalam MYR. Pertama seumpamanya di Malaysia.

:)paid:)paidUntuk testing, sila klik pada Donation dan komision 10% derma dipulangkan kepada paypal anda. Semuanya dijalankan secara automatik oleh server.

Bayaran:
Ahli Budget - RM20/sebulan (untuk mereka yg ada hutang RM2,000 ke atas)
Ahli standard - RM50/sebulan (untuk mereka yang berhutang RM5,00 ke atas)
Ahli Premium - RM100/sebulan untuk mereka yang serius utk menjana pendapatan. Sila lihat simulasi pada members page.

 
Sponsored Post

apis17

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
565
Reaction score
45
Points
25
alamak takda yg berminat ke? is3x..
 

apis17

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
565
Reaction score
45
Points
25
sape ada hutang kad kredit maari sini..
takda orang ke nak join ni?
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
xpehey kawe boh..kalu buleh terang dari A sampai ke Z.

prospek ni xsir tanya2.kalu demo terey detail kemah lalu dos
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
saya tak ada kad kredit pun leh join ker?
 

apis17

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
565
Reaction score
45
Points
25
xpehey kawe boh..kalu buleh terang dari A sampai ke Z.

prospek ni xsir tanya2.kalu demo terey detail kemah lalu dos
bosz. senang crita sistem ni adalah multi level & peratus pembahagian adalah cukup2 makan & dikira besar berbanding mana2 program. sistem amik 5% dan selebihnya baki diserahkan kembali kepada ahli sehingga 10 level. simulasi ada ditunjukkan setelah register.

ala2 main kutu la ni. :)paid
 

apis17

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
565
Reaction score
45
Points
25
saya tak ada kad kredit pun leh join ker?
boleh, asalkan ada paypal. kad debit juga diterima. sistem akan tolak baki kad kredit atas pembayaran level yang didaftar cth RM20, RM50 atau RM100. setiap bulan. subscription boleh ditamatkan bila2 masa & boleh disambung kembali.

ianya sungguh automatik. tak caya blh try donation & 10% wang dikembalikan. :)paid
 

badawidollah2

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
4,237
Reaction score
33
Points
30
guna kad kredit je dah rugi
ni fourth parti lak
confirm menyesal punya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register