BTC USD 23,154.4 Gold USD 1,927.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Smart tag Baru reload rm50..hilang habis kredit

Sponsored Post

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
gem
Messages
5,397
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,864
Points
141
tu kalo yg perasan, kalo yg xperasan. naya kat org je.

senang2 je diorg buat duit.

dan ada jugak penah kene dalam RM20+ tapi malas nak pegi pejabat tng claim balik pun ada.
sistem kau org cap ayam telan duit org. pandai2 la audit dan pulang kan balik sebelum owner kad ni mati.
kalau tak menjawab la sendiri nanti
 

jackgen2

Junior Member
Messages
73
Joined
Apr 6, 2015
Messages
73
Reaction score
1
Points
11
tu kalo yg perasan, kalo yg xperasan. naya kat org je.

senang2 je diorg buat duit.



tu le pasal..senang aje dia org buat duit atas angin.


bagus nye jangan lalu kat scanner yg tak de kereta.
pasti kan ada 2 kereta depan kite.

kadang yang jadi tu...tkde kereta yg lalu situ. pastu kite lak yg pertama lalu kan...

biasanye laluan belah tengah sekali..
amik yg yg palin tepi kiri ok aje.
 

a2zextra

Legendary Member
gem
Messages
16,408
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,408
Reaction score
274
Points
141
Berita buruk buat pemilik transponder Smart Tag OBU 330 (aka Smart Tag putih lama). Touch 'n Go secara rasminya menamatkan sokongan terhadap transponder Smart Tag 330 mulai 1 Julai 2018. Selepas tarikh tersebut, tiada lagi sokongan baik pulih model ditawarkan kepada pengguna model tersebut.


35889373_1937972422893346_1605733610202071040_o.jpg
 

Dragonforex

Banned
Messages
3,417
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
Berita buruk buat pemilik transponder Smart Tag OBU 330 (aka Smart Tag putih lama). Touch 'n Go secara rasminya menamatkan sokongan terhadap transponder Smart Tag 330 mulai 1 Julai 2018. Selepas tarikh tersebut, tiada lagi sokongan baik pulih model ditawarkan kepada pengguna model tersebut.


35889373_1937972422893346_1605733610202071040_o.jpg

taktik jahat nak suruh org move on.

sama mcm Mircosoft, hapuskan semua sokongan pada window XP. nak suruh org move on.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register