BTC USD 62,553.2 Gold USD 1,802.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Slim Diet (SD2 & Alpha Lipid SD2)- . Slim 2-5kg/minggu.PAKEJ 4 TIN MANTOP.

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
Mungkin rezeki anda untuk slim dengan SD2/Alpha Lipid SD2 ini. Saya terpanggil untuk mempromosikan produk ini setelah melihat sendiri kakak saya menggunakannya. Setelah pelbagai produk, SD2 inilah yang berjaya untuk beliau dapatkan berat ideal.

386004_326323720797758_1704625329_n.jpg

Produk SD2 dan Alpha Lipid SD2 tidak perlu diperkenalkan lagi. Kedua-duanya dikeluarkan oleh NZ New Image Sdn Bhd.

SD2 tin lama berwarna biru terlebih dahulu dikeluarkan. Alpha Lipid SD2 dikeluarkan dengan formula terbaru dan lebih baru. Lebih power, lebih ummphh..

526981_326328030797327_573115053_n.jpg

APA BEZA SD2 DAN ALPHA LIPID SD2?

SD2 mempunyai harga yang lebih murah dan dapat menurunkan berat badan 3 ke 5 kg dalam masa 10 hari. Sesuai untuk anda yang mempunyai bajet yang rendah dan tidak kisah jika mengambil masa yang lebih lama berbanding ALSD2.

ALSD2 harganya lebih mahal dan mengambil masa yang lebih singkat dengan penurunan sekitar 7kg dalam 10 hari. Mempunyai kebaikan yang ada dalam Alpha Lipid. Jika anda mempunyai bajet lebih dan bertekad ingin menurunkan berat dalam masa yang cepat, ALSD2 sesuai untuk anda.

Walaubagaimanapun, kedua-dua mempunyai kebaikan spt:

1.Dapat membentuk ‘shape’ yang cantik.
2.Penurunan berat badan secara sihat.
3.Mengandungi collagen untuk kecantikan kulit.
4.Dapat menstabilkan hormon wanita. Boleh dicuba untuk merancang hamil

208960_10151007478947158_1102349765_n.jpg


PROMOSI HARGA RUNTUH!!!!

Alpha Lipid SD2
1 tin : RM170 + Pos RM10 (Harga Asal RM180 + Pos RM20)
Pakej 4 tin: RM680 (Pos Percuma) + Free Shaker + Ketostik


Anda akan dapat:

4 tin ALpha Lipid SD2
4sd2.jpg


Shaker
turboshaker_thumb.jpg


Ketostik
teststrips.jpg


Jika Ingin Menjadi Ahli:
Sila Tambah RM60 (yuran ahli)
dan anda akan menerima COOLER BAG + Starter Kit Percuma


460747_480078528672144_642081628_o.jpg


CARA ORDER:
Hubungi saya Nurul di:

HP: 019-7651362 (sms)
email: [email protected]
PM jer kt CG ni.

Nyatakan berapa tin dan saya akan berikan no akaun saya. Saya menerima CIMB dan Maybank shj setakat ini. Sila sms detail pembayaran ke 019-7651362.
Barang akan dihantar selepas bayaran diterima. Sila beri masa 2-3 hari untuk courier.
 
Last edited:
Sponsored Post

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
Tengok testimonial dulu

Testimonial

426004_253332591448772_1195607414_n.jpg


Penurunan yang sangat memuaskan. Apa lagi, mai2 order. Tak cuba tak tau.
 

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
Kandungan sd2 dan alsd2

KANDUNGAN DALAM SD2

Terdapat campuran komprehansif (75%) protien soya non GMO yang diasingkan, serat, vitamin-vitamin dan mineral termasuk:
1. 9 JENIS ASID AMINO
2. 11 VITAMIN
3. 12 MINERAL

SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah ‘meal replacement’ dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

KANDUNGAN ALPHA LIPID SD2

Alpha Lipid Slim Diet II baru ini telah ditambah fiber, ditambah lagi dengan green tea extract, lebih protein dan diformulasikan lagi dengan Alpha lipid formula untuk membantu meningkatkan penyerapan (efficacy) dan tindakan yang lebih cepat.

Kesan kekenyangan yang lebih lama kerana telah ditambah fiber dan membantu sistem perkumuhan selain mencuci dinding usus. Diperkayakan juga dengan 11 vitamins dan 12 minerals. Juga mampu menghasilkan penurunan yg lebih pantas dari sebelum ini (sehingga 3-5 kg seminggu)!!
 

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
Camna nak ambil?

408264_326326500797480_1961611654_n.jpg


Dos 15 g (2 scoop) 4 kali sehari untuk sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam, dan supper. Campurkan dengan 250ml air – goncang hingga sebati.

Kurangkan makanan berLEMAK dan berGULA.

Ambil 4 kali sehari (Wajib).

Senang je kan? Apa lagi..jom order..dengan saya harga kawan2 je..utk jangka masa terhad. Stok ada 6 tin lagi..
Memang laris sampai tak sempat simpan stok. Nak COD area JB shj.
 

PipFX

Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
2,206
Reaction score
120
Points
33
Satu tin utk estimate leh guna utk brape lama ?
 

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
Satu tin utk estimate leh guna utk brape lama ?

1 tin estimate 7-9 hari..
Ikut yg kakak saya guna (dia mmg pengguna alsd2 ni), bole tahan dalam 9 hari juga..

So, bajet 3 atau 4 tin la utk sebulan. Yang saya jual ni pakej ekonomi la.
 

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
Panduan pemakanan

Pemakanan adalah penting semasa proses diet dengan mengambil SD2 atauALSD2. Untuk mendapatkan kesan optimum, anda perlulah mengikuti syarat pemakanan seperti berikut:

1. Tinggalkan makanan berlemak/ berkabohidrat dan bergula.

2. Banyakkan makanan segar seperti sayur-sayuran dan juga makanan berprotein.

Elakkan makanan berikut:

Nasi
Mee
Kueteow
Pasta
roti
Biskut
Kuih
Gandum
Ubi
Minuman berkafein
Susu
 

syahays

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
50
Points
120
Pemakanan adalah penting semasa proses diet dengan mengambil SD2 atauALSD2. Untuk mendapatkan kesan optimum, anda perlulah mengikuti syarat pemakanan seperti berikut:

1. Tinggalkan makanan berlemak/ berkabohidrat dan bergula.

2. Banyakkan makanan segar seperti sayur-sayuran dan juga makanan berprotein.

Elakkan makanan berikut:

Nasi
Mee
Kueteow
Pasta
roti
Biskut
Kuih
Gandum
Ubi
Minuman berkafein
Susu



pastu nk makan apa je tt??

jap...sd2 ni susu ke??
 

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
Panduan pemakanan lagi...

Ni nak sambung lagi;

Kita dibolehkan makan:
Ayam,daging, telur,ikan, udang, ketam, sotong dan segala jenis yang berprotein. Lauk dalam gambar ni sume bole makan..Dalam diet SD2 kita perlu makan untuk kurus

images


Cuma elakkan makan makanan berkarbohidrat. Kenapa?

Bagi memberi kesan yang lebih maksimum anda disarankan mengurangkan diet karbohidrat, berlemak dan menambahkan diet protein. Apabila badan kita kurang sumber2 ini, maka dengan semulajadinya pembakaran lemak yang disimpan dibadan kita akan dibakar oleh metabolisme badan. Kita juga memerlukan protein yang cukup untuk menggantikan sel-sel yang telah mati. SD2 akan bertindak sebagai catalyst atau penggalak pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat.
 

humaira_sb

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2010
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
pastu nk makan apa je tt??

jap...sd2 ni susu ke??

Lauk pauk bagai semua bole makan bro, dari ayam, ikan, daging..
yg berkrbohidrat ni kena la elakkan..kalau xleh sgt..cuba kurangkan..nak slim dan sihat kenalah berkorban sikit..Tapi memang berbaloi2..

sd2 ni susu berasaskan soya, pekat jugalah..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register