BTC USD 52,172.2 Gold USD 1,683.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Slim Business Card | >> Harga pun slim..design masih mantap!! : )

CG Sponsors




Sponsored Post

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
URUSAN PEMBAYARAN



Maybank
Nama : Mohd Farid bin Abd Razak
No akaun : 164726005631



CIMB
Nama : Mohd Farid bin Abd Razak
No akaun : 12360034157529

E MEL
[email protected]

YM
faridportfolio

TELEFON
03-8706 2593
012-6904130

:)cgrock:)cgrock

Mohd Farid Abd Razak
H/P : 012-6904130
YM : faridportfolio
E-mel : [email protected]
 
Last edited:

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Kepada yang berminat, sila lengkapkan maklumat di bawah & emel ke : [email protected]
Logo syarikat & juga imej b'kaitan dengan perniagaan yang ingin dipaparkan dalam kad juga perlu diattach bersama maklumat di bawah.

MAKLUMAT SYARIKAT

1. Nama Syarikat
2. No. Pendaftaran Syarikat
3. No. Pendaftaran Lain-lain Agensi (Kementerian Kewangan, etc.)
4. Slogan Syarikat
5. Alamat Perniagaan
6. No. Telefon Pejabat
7. No. Faks
8. Alamat E-Mel Umum Untuk Perniagaan
9. Laman Web
10. Senarai Produk & Perkhidmatan yang ditawarkan (akan dipaparkan dalam kad)
11. Warna Korporat Syarikat (sebagai rujukan kami untuk merekabentuk kad)
12. Lain-lain maklumat

MAKLUMAT INDIVIDU

1. Nama
2. Jawatan
3. Kelulusan Pendidikan (Dip., PhD, etc.)
4. Pencapaian (A.M.N., J.P., etc.)
5. No. Telefon Bimbit
6. Alamat E-Mel
7. Lain-lain maklumat
 
Last edited:

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Contoh Kad Perniagaan
 
Last edited:

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Apa kata sebahagian daripada pelanggan-pelanggan kami?
salam TT..
kad yg ditempah tu hari dah smpai pg td..
mmg mantop..seperti yg dijanjikan..

lain kali bole tempah lg..

recommended AAA++++
*puji lbh ni xde pe2 ke TT..huhu..

Brg dah sampai.Recommended Seller

kad akak dah sampai. Tqvm. Cantik, puashati....highly recommended..:)cgrock
salan tt,kad saya dah sampai.
Memang design dan servis menarik dr tt
saya memang syorkan sgt2 sesiapa yg nak buat kad ambik kat tt.
Tq tt
salam tuan,

saya dah terima name cards hari ini.

Pada pandangan saya .... Idea dan kreatif tuan ... Memang hebat ... Kualiti kad memang memuaskan...

Terima kasih tuan ... Insyallah ... Ada rezeki... Kita sambung yg lain pula

terima kasih.
memang mantop hasil kerja tt...

Bos..ambo nak buat lagi kad tu utk group ambo. Ada sorang dah suruh ambo order. :d

p/s: Bos..tulong up rating trader.. :)
bro, baru dapat kad hari ni..
Cantik gilos kualiti..mmg superb la..
Budak2 opis tngok sume suka..
Kualiti mmg best nak banding ngan harga yg gile2 murah..
Semoga maju jaya dlm bisnes ni..
Insyaallah ari ni or esok sy order lg utk budak2 opis..
Thanks..
up utk tt..

Hasil kerja yg superb! Mmg berkualiti dan sgt puas hati...kaklong rekemen!! :d
salamz, selaku warga cg yang tak berapa aktif dan aku betul2 recommend la kat member2 cg yang lain untuk tempah kad dengan tt, mmg cun dan mantap design, service pun cepat.. Baru aku tunjuk kad jer, terus dapat sales, macam ada aura yang bersinar dr biz kad yang di design tt nie... Sori la lambt bg komen, walaupun kad dah dapat last 2 week.. Semoga perniagaan terus maju...
1 pengalaman menarik bila guna kad design tt.

Sblm ni, client (merchant) x kisah pun bila sy tunjuk kad nama sy. Tapi, dgn kad design tt ni, sy kena pula explain pd client coz diorg kagum dgn design unik.

Apa yg uniknya? Rahsia !

:p:">:d
kad monavie dah sampai dan servis luar dari jangkaan 150% hebat! Siap plastic pack wrap cantik pakai mesin macamana sebab ingat nak beli utk bungkus barang farmasi yg nak kurier. Tahniah la! Anyways kalau downline2 aku berminat macamana harga minima 200kpg + kurier & brape caj tambahan utk round corners kalau nak betul2 sama?
baru je terima kad yg dibuat oleh tt.. Sangat2 puas hati ngan hasil kerja beliau.. Terima kasih banyak2.. Ada rezeki kita deal lagi
mmg terbaekkk..!
kad aku br sampai td..mmg puas ati..nanti aku recommend tt kat mmbr aku yg lain..bole dpt komisyen kan..:p
mmg terbaik.. design mantap dan berkualiti... kad sampai seperti mana yang dijanjikan..

saya rekomen TT.. bagi sesapa yg ingin menempah bisnes kad...
 
Last edited:

shah_azli

Active+ Member
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
35
Points
30
bos ..
tlg clear inbox..
send tendang blk laa..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register