To Sell Skincare dari Kulit Telur - Wanita Anggun - Mencari pengedar dan online buyer juga!!

CG Sponsors




cengkih

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,194
Reaction score
6
Points
25
Salam semua,

Akak nak perkenalkan produk penjagaan kulit dari kulit Telur.




Akak rasa produk ni menarik dan dah telah pun iktiraf dari awarded
Asia Pacific Top Excellenge Brand dan
Asia Direct Sales 2009
Akak dah nampak user produk ni, memang bagus betul lah kulit dia.
selepas penggunaan nampak cantik dan licin.






Yang menariknya produk ni ada didatangkan package dengan bakul sekali yg teramat cantik packing dan harga nya kira murah juga yer.

Harga untuk 1 bakul tu : RM198.00
Dalam bakul tu ada :
  • Milk Cleanser,
  • Cleanser,
  • Toner,
  • Krim Siang,
  • Krim Malam,
  • Feminin Hygiene,
  • Set Travel ..
Berbaloi kan.. !!! memang berbaloi !!

Apa lagi jom beli atau nak jadi agen boleh cal saya
012-2137507
 
Sponsored Post

cengkih

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,194
Reaction score
6
Points
25
Ini gambar yg tak dapat upload tadi




Ini lah gambaran bakul yg ada set tu.

Menarik dan murah kan !!!
 

cengkih

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,194
Reaction score
6
Points
25
Inilah promosi untuk on line buyer


Setiap pembelian akan mendapat 10% diskaun

untuk Jan 2010 - Mar 2010
 
Sponsored Post
Top
Log in Register