BTC USD 37,300.3 Gold USD 1,797.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Skim Usahawan IT Terkini. Konsep Iklan+MLM+Internet.

Adsham

Freshie
Joined
Dec 29, 2007
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Memperkenalkan Skim Usahawan IT terkini oleh syarikat yang teguh dan diyakini. Menggunakan kaedah yang mudah & pendekatan yang diminati. Dengan yuran pendaftaran RM50.00 anda layak digelar eksekutif IT.
Konsep menjana pendapatan melalui Pengiklanan + MLM + Internet.

DAFTAR SEGERA DI SINI...
http://spaceads.blinkweb.com
http://spaceads.blinkweb.com

Sistem BONUS terkini, hanya bermodalkan RM50.00
- Referral RM35.00 - RM 350.00
- Team RM 35.00 - RM 157.00
- Unilevel RM 7.00 - RM 70.00
- Globalpool RM 350.00 - RM 3500.00

Anda hanya perlu mengajak 2 rakan niaga untuk menyertai anda. (2 kaki) dan anda akan dibayar USD27.00 (RM94.50)

Seterusnya rakan anda tadi juga dikehendaki mengikut langkah anda. Dan di sinilah pendapatan anda akan berterusan dan anda pula boleh goyang kaki.

Atau anda boleh beli 3 lot terus (RM150.00) untuk menjana pendapatan lebih besar dan pantas Dari 3 lot itu, lepas key in je bonus USD27.00 akan masuk ewallet anda dan anda juga boleh keluarkan terus ke bank seminggu sekali.

Sistem SMS - setiap kemasukan ahli baru, pendapatan anda akan diberitahu terus ke handphone anda walaupun anda sedang tidur (sistem 24 jam)

Re-entry - tiba masanya upline anda pula akan berada dibawah anda.
Pendapatan tak akan putus selamanya dan boleh diwarisi ahli keluarga kita.

Jumpa Anda Dipuncak Kejayaan.
http://spaceads.blinkweb.com
 
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Mcm hyip je ni , hehe
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Macam mana ler boleh letak kat sini...
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Ni ada lesen kaaa???
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register