BTC USD 36,944.9 Gold USD 1,797.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying Skim Pengambilan Deposit RM Haram - DanaFX.com

apakehekamu

Freshie
Messages
9
Joined
Oct 7, 2008
Messages
9
Reaction score
3
Points
8
Hati-hati ngan DanaFx ala-ala Danaforex

Teman ada tgk satu laman web nie sama sebijik mcm web www.danaforex.com tp yg musykilnyer web dia www.danafx.com rasa2nya akan ada yang akan kena scam tak lama lg nie.....hati-hati buat kengkawan......leh check kat laman web tu

:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

ghazaliseman

Active Member
Messages
1,123
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,123
Reaction score
17
Points
25
aku pn ada terima gak email tu....skang tak yakin dah sbb BNM dan SC bila2 masa bleh ambush.masalahnya,bila size dana dh juta2 baru diorang serbu....bijak...bijak
 

aygabg

Active Member
Messages
1,826
Joined
May 22, 2007
Messages
1,826
Reaction score
9
Points
25
aku pn ada terima gak email tu....skang tak yakin dah sbb BNM dan SC bila2 masa bleh ambush.masalahnya,bila size dana dh juta2 baru diorang serbu....bijak...bijak

org BNM pun bijak gak,dia peram sampai nk busuk baru lah nk ambush,barulah best...:D
 

syara

Freshie
Messages
13
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
PENTING

Mulai 25/11/2008 dengan secara rasminya danaFOREX.com telah berpindah ke domain baru www.danaFX.com

Semua urusan hendaklah rujuk disana.

Untuk login ke member area danafx.com sila guna UserID dan Passwd yang sama seperti biasa.

Harap maklum


Ni yang aku tngk kat website danaForex.com. bkn btl ker diorang dah tukar website??? xkan tipu kot.....
 

ghazaliseman

Active Member
Messages
1,123
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,123
Reaction score
17
Points
25
nak masuk gak...masuk dlm jumlah yg kita rela kalau jadi apa2.....
 

rizan

Active Member
Messages
1,151
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,151
Reaction score
21
Points
25
skim2 camni la yg nak kasi nama forex busuk
 

azam575

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
99,748
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,748
Reaction score
832
Points
576
Awards
1
salam,

yup... betul tu... skim2 mcm nie lah nanti akan buat nama FOREX jadi busuk hhuhuhuhuhu......

bahaya beb .....
 

roslinda

Active Member
Messages
1,873
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,873
Reaction score
10
Points
25
laaa..mmg danafx tuuu...asalnya dana forex
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register