Skandal seks: Artis raih RM20,000 hingga RM40,000 untuk satu malam

CG Sponsors




shafiq_

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2013
Messages
860
Reaction score
68
Points
30
Mcm tak logik je satu mlm sampai rm40k. Kalau tempah utk seminggu atau sebulan tu boleh terima akal lagi.
 
Sponsored Post

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,855
Reaction score
238
Points
73
Mcm tak logik je satu mlm sampai rm40k. Kalau tempah utk seminggu atau sebulan tu boleh terima akal lagi.
logik je lgpon statement tu sprm yg kuarkan bkn pak cik mat borak kedai kopi
 

mrhulk

Fun Poster
Joined
May 2, 2017
Messages
106
Reaction score
19
Points
15
Mcm tak logik je satu mlm sampai rm40k. Kalau tempah utk seminggu atau sebulan tu boleh terima akal lagi.
40K untuk dia macam 400 hengget je untuk kita yang keje kuli ni.... :D
 

akudotcom

Super Active Member
Top Poster #5
Joined
Jun 17, 2007
Messages
9,062
Reaction score
1,719
Points
151
Kita punya level rm150 satu crottt :p
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Jul 1, 2008
Messages
29,884
Reaction score
1,226
Points
201
Mcm tak logik je satu mlm sampai rm40k. Kalau tempah utk seminggu atau sebulan tu boleh terima akal lagi.
logik aa. rasanya ada skali mcm escort girl tu
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,879
Reaction score
263
Points
51
Mcm tak logik je satu mlm sampai rm40k. Kalau tempah utk seminggu atau sebulan tu boleh terima akal lagi.
siapa orang paling kaya ko penah kenal & die kenal ko?

cikgu besar pencen ekk?
 

shafiq_

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2013
Messages
860
Reaction score
68
Points
30
logik je lgpon statement tu sprm yg kuarkan bkn pak cik mat borak kedai kopi
Ye memang sprm yg bagitau tapi tak secara detail. Mungkin rm40k tu bukan utk satu org tapi beberapa org satu mlm. Mereka ni biasanya ada agen yg jaga dan buat rundingan. Agen pun ada untung. Mungkin juga dikira start dari sehari jln2, berparti beberapa org, lps tu baru projek.
Kalau mcm ni pada aku baru logik.

siapa orang paling kaya ko penah kenal & die kenal ko?

cikgu besar pencen ekk?
Tak penting pun siapa yg aku kenal atau siapa kenal aku. Ko kenal sorang artis yg melacur rm40k 1 malam ? Ko ada bukti yg disahkan oleh sprm?
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,278
Reaction score
584
Points
161
Ye memang sprm yg bagitau tapi tak secara detail. Mungkin rm40k tu bukan utk satu org tapi beberapa org satu mlm. Mereka ni biasanya ada agen yg jaga dan buat rundingan. Agen pun ada untung. Mungkin juga dikira start dari sehari jln2, berparti beberapa org, lps tu baru projek.
Kalau mcm ni pada aku baru logik.



Tak penting pun siapa yg aku kenal atau siapa kenal aku. Ko kenal sorang artis yg melacur rm40k 1 malam ? Ko ada bukti yg disahkan oleh sprm?
Suspek Lompat pagar sprm tak percaye...
Artis 40k percaye plak diorg... 🤣
 

akudotcom

Super Active Member
Top Poster #5
Joined
Jun 17, 2007
Messages
9,062
Reaction score
1,719
Points
151
Ye memang sprm yg bagitau tapi tak secara detail. Mungkin rm40k tu bukan utk satu org tapi beberapa org satu mlm. Mereka ni biasanya ada agen yg jaga dan buat rundingan. Agen pun ada untung. Mungkin juga dikira start dari sehari jln2, berparti beberapa org, lps tu baru projek.
Kalau mcm ni pada aku baru logik.



Tak penting pun siapa yg aku kenal atau siapa kenal aku. Ko kenal sorang artis yg melacur rm40k 1 malam ? Ko ada bukti yg disahkan oleh sprm?
40k satu mlm tu reasonable lah
Memang harga market artis melayu kot

kalau betnam, satu mlm rm400 itu pun 2 shot..kalau amoi uzbek lagi la mahal

Mainan org kaya mcm tu lah
Gundik2 aje tu

kita kalau bela isteri melayu pun kene kasi duit poket bulan2 jg belanja

yg bujang n tade duit, tak payah la cari pasal..5-0-1 aje dgn tgn
 

abah5851

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,502
Reaction score
143
Points
43
benda asal mmg dah biasa cmtu...apa nak diterperanjatkan... lek2..sapkok lu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register