To Sell SIY:Produk Penghapus Lemak Paling Berkesan!

CG Sponsors




coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
Sape lagi nak Kurus? Hilangkan Gleber? Hapuskan Lemak?
Taknak bagi ade PJK pun boleh...
Guna SIY & Lihat kesan sepantas 10 hari!!!


Nak order, leh contact 0122266143
Promosi FREE postage keseluruh Malaysia

RM198 untuk trial pack
RM 396 silver pack
RM 594 gold pack



Order sekarang, Payment sebelum kul 2 boleh dapat esok
:)paid:)paid


Ramai telah berjaya...Anda Bila Lagi nak Mencuba???
:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
Progress Eboss sepanjang pengambilan SIY
Testi selepas minum 4 hari...

3 hari pertama merisaukan...selera makan naik menajdi jadi...lapar memanjang...masuk hari ke4 dah ok semula..kurang dari sebelum minum SIY...

Apa yang paling ketara segak hari ke dua minum...malam dah ngantuk...kalau sebelum minim SIY sepanjang malam layan CG...

Esok baru nak gi timbang berat...tapi rasanya memang ada perubahan...sebab saya nie memang lemak banyak..kuat makan daging...

Rembat saja..memang berbaloi...dah banyak dah brand saya beli tapi yang memang lain macam...:)paid:)paid:)paid


Memang best ler sejam minum SIY nie..tidur memang nyenyak...kalau dulu payah ler nak tido...ingat nak posting CG saja...:)):))
Dah mula tunjuk tanda mudah kenyang...makan sepinggan mee bandung mattop saja pukul 7 malam tadi...sampai sekarang masih belum lapar walaupun bunyi kuali menggoreng apa tah kedengaran kat kedai belakang rumah nie..

Kat mattop nie..pekena nasi lemak lak...tapi tak minta extra nasi pun...sesuatu tu...sejak berSIY nie...:)paid:)paid:)paid

Tinggal untuk 2 hari lagi SIY tu :((
Mana ler pernah aku makan tak tambah..~X( sarapan pun roti canai teloq mau 2 keping bawang xtra baru kenyang...tu pun paling lama 2 jam...~X(

pagi tadi sarapan 1 mug nescafe ngan 30 biji cucuq bawang...:)) lepas hantaq wife gi kerja lepak kat mattop sampai jam 11.45...walau pun bau bariani tengah mendidih tetap tak buka selera...balik rumah terus tidoq sampai jam 3...belum lapaq lagi...jam 5 baru lunch...tak bertambah pun...jam 7 kat mattop pekena mee bandung ...malam nie baru kena 1 mug nescafe..:))

Malam tadi gi pizza hut ngan wife. Makan meal set peronal saya...sesuatu tu..wife pun heran sebab makan personal pan saja..selalunya kalau makan sorang pun saya order regular pan..
Selalu bangun pagi lepas sejam dan lapar maksima...
hari ni langsung tak sarapan sebab kenyang lak dan kurang selera...
walaupun anak2 makan nugget depan mata...
MEMANG SESUATU....

Petang tadi pergi pasar malam
Beli macam macam jenis makanan
Dari yang basah sampai sejuk beku
Tapi tak makan juga...SIY...Memang Sesuatu

sarapan cuma dengan 3 keping roti gardinia butterscoth...
MEMANG SESUATU yang tak aku laku...
SIY...MEMANG SESUATU...

First time dalam hidup
tolak pelawaan makan satay
wife nak belanja tapi makan mee bandung sepinggan saja
SIY...
MEMANG SESUATU
Pagi nie sarapan dengan semangkuk nasi goreng saja..

MEMANG SESUATU​
pict kne tnggu eboss post after 30 days...:-?:-?

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
Progress eboss spnjg pengambilan SIY

SIY-MEMANG SESUATU

Malam ini ada 3 pengakuan yang aku nak buat untuk penilaian lkau orang semua

1)HARI INI DENGAN SENGAJANYA AKU PAKAI BAJU YANG AKU DAH SIMPAN DEKAT SETAHUN...SEBAB MASA TU DAH MACAM NANGKA PAKAI BAJU

:)):)):))

HASILNYA: BOLEH PAKAI DAH AGAK SELESA BERBANDING SEBELUMNYA

2)HARI INI LEPAS MELINTAH BAWA WIFE GI MAKAN MALAM KAT ALAMANDA

KAT SECRET RECIPE...SELALUNYA KALAU GI SANA AKU WAJIB MAKAN MAKARONI PRAWN CHEESE, CHEESE CAKE DAN APA APA HEAVY MEAL LAMB, BEEF ATAU AYAM...MINUM PUN BERGLASS GLASS JUGA...TAPI MALAM INI...

AKU CUMA MAKAN BLACKPAPPER LAMB PEI DAN TEH O SAJA

3)LEPAS SOLAT MAGHRIB GI JUMPA AKU PUNYA TAILOR...FOX TAILOR...LAGI GEMPAK...AKU MASUK SAJA KEDAI DIA..AYAT PERTAMA YANG KELUAR DENGAN MUKA KEHAIRANAN IALAH

WHAT HAPPENED TO YOU..YOU LOOK SLIM

AKU NGAN BINI AKU PUN TERCENGANG...DAH 3 TAHUN AKU KENAL DIA DAAN DAH BERPASANG BAJU SELUAR DAN JAKET AKU DIA JAHITKAN...FIRST TIME DIA LEH KATA MACAM TU...SIAP JALAN KELILING AKU DAN TENGOK ATAS BAWAH

OK AKU UPKAN GAMBAR TERKINI AKU YANG AKU AMBIL SEJAM TADI

SIY- MEMANG SESUATU
Satu lagi testi power dari aku!

Dah bertahun aku pakai seluar size 44

Hari ini try seluar lama yang size 42

muat pulak...walau pun masih kurang selesa


SIY...

MEMANG SESUATU

:)paid:)paid:)paid
Baru lepas makan nasi

bawa gi kedai melintah

First time...cuma boleh makan separuh saja

SIY

MEMANG SESUATU

Memang Sesuatu

Sesuatu sedang terjadi

3 perkara hari ini

1) Buat kali kedua menolak pelawaan makan satay di gerai kegemaran

2) Makan malam...beli mee goreng saja..tak minta mee extra pun...

3) Maid pun terkejut tengok bekal nasi yang dibawa siang tadi masa gi melintah masih berbaki separuh...sotong pun masih ada lagi

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
Dah masuk box ke tiga

Keberkesanan semakin terserlah

Keinginan nak makan dah boleh diatasi

Kalau dulu bak kata orang

Asal singgah kedai mamak nak makan

Asal nak makan singgah kedai mamak

Tapi sekarang singgah kedai mamak bak

Singgah rumah bini no satu

Amat jarang berlaku

:)):)):))

SIY

Memang Sesuatu

Jangan tunggu lagi

Dengan RM198 untuk permulaan

Memang bukan Sesuatu yang membebankan

:)paid:)paid:)paid
Wife pun dah kata

Muka nampak kurang tembam dah

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
 

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
Progress eboss...


Testi hari ini lagi best

Tetap ada 3 perkara

1) Lepas amik anak balik sekolah gi bank kejap sebab nak amik housing loan punya statemnet...anak dok complain lapar so lepas tu singgah kat KFC

Langsung tak tergoda dengan aroma KFC!

Layan anak makan saja

2) Dah nama pun layan anak makan so aku pun cuit cuit la sikit

Tapi bukan ayam tu...makan fries saja...ada la dalam 10 keping...

Balik rumah masih boleh lepak sejam buat kerja lain baru makan tengah hari...maid pun dah naik heran...sebab selalunya on the way balik dari ambil anak aku dah siap siap call suruh dia hidang nasi

3) Gi pasar tani tadi...cuma beli makanan untuk anak anak saja..murtabak pun beli 3 keping saja...Selalunya aku sorang saja belasah 3 keping


Dah tu jalan pun asyik tarik seluar...dah nak terlondeh lah...

Terlondeh kat pasartani Memang Sesuatu...:)):)):))

SIY

Memaqng Sesuatu

Jangan tunggu lama lama

Berlanggan lah sekarang

:)paid:)paid:)paid​

Pagi nie maid aku kasi tau kat wife aku

Yang aku lunch pun dah tak bertambah


Nasi pun sekali masak saja dah cukup sampai malam

Kalau dulu siang masak 2 1/2 pot

Malam kena masak lagi 1 1/2 atau 2 pot

Tengok lauk..kalau kegemaran aku memang kena masak lebih

Nampaknya boleh jimat duit beras lagi lepas ber

SIY

Memang Sesuatu
SIY memang Sesuatu

Seharian kelmarin melintah

kat CG pun jengok sekejap sekejap saja

Tapi yang masih boleh disharekan kat sini ialah

Makan tengahari jam 12.45 secara ala kadar`saja masih boleh bertahan sehingga balik melintah jam 9.15 malam

Balik rumah baru makan tu pun makan macam orang first time dating

lepas makan lepas sekejap than minum untuk yang malam punya terus masuk tidur

Bangun pagi nie rasa segar an tak letih

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
Sejak ber SIY nie

Makan pun dah jarang jarang

Lapar juga tapi boleh ditahan berbanding dengan dulu payah nak menahan

Badan pun rasa ringan sikit

Berat pun dah turun

Size seluar pun dah turun

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
ang nak melintah awal..maid belum siap amsak so bawa nasi kosong saja..beli kurma daging kat mattop...beli seketul...mattop sedekah seketul...tapi makan cuma seketul saja..memang tak pernah terjadi...dulu sekali makan kat mattop memang amik daging, kambing dan ayam...mattop siap ke idang tak leh boh dalam 1 pinggan..

memang sesuatu...
Berita gempar

Sebulan yang lepas saya pakai seluar size 44

Baru masuk 25 hari guna SIY

Tadi dengan sengaja pergi Metro Kajang menerai seluar jeans Levis

sebab Levis tak ada size 44

DAPAT PAKAI SIZE 40!

Ertinya dalam masa 25 hari dah turun 4 cm

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid

Sarapan pagi tadi dengan telur separuh masak 3 biji dan nescafe 1 mug

sampai sekarang belum makan apa apa lagi

tetapi masih rasa ok

tak ada rasa lapar

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
Malam nie

Selepas seharian melintah

balik rumah memang rasa lapar

sebab lunch tadi cuma makan nasi tak bertambah pun

so dengan semangat nak makan banyak

aku suruh maid masak capati frozen 5 keping

tetapi

Memang Sesuatu

telah terjadi

aku cuma mampu maka 3 keping saja

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
 

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
sambungan lagi...


Gempar Gempar Gempar

Aku baru perasan tadi masa aku singgal kat Mattop

Gi toilet dia kejap

Masa nak pakai talipinggang baru aku perasan

Rupanya dah kena ubah 1 lobang kebelakang

Kalau tak seluar aku longgar

So sah la apa kengkawan aku dok kata yang

Aku dah nampak kurus dan muka pun dah tak nampak tembam

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid

Yang dok skodeng saja tu

Jangan tunggu lagi

Cepat beli dengan TT

Atau dengan agent agent yang dilantik

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
Dah tak boleh makan 3 kali sehari dah....:((


hari nie dah start kotak yang ke empat

Wife pun dah tegur

Setia ngan SIY nampak

Kalau dulu memang dah ketong sampah produk kurus yang dicuba

Lepas tu dia offer nak buatkan american breakfirst

Tapi saya tak nak

Suruh goreng nugget ikan 5-6 keping saja

Bertambah hairan la dia sebab selalunya kalau goreng nugget ikan

Paling koman setengah bungkus tu aku makan sambil posting saja

SIY

Memang Sesuatu

Yang dok skodeng tu

Cepat cepat beli

Yang dah beli tu

Cepat cepat jadi agen

sebar sebarkan

SIY

Memang sesuatu

:)paid:)paid:)paid
 

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
eboss & siy....


Testimoni Terkini

Semalam dah pergi menimbang

Jumlah berat badan yang dah turun ialah

Sebelum guna 104.5KG

Dah abis 3 kotak berat jadi 98.5

Penurunan 6 kg

Bagi aku yang memang kuat makan ayam dan daging dan jenis gemuk isi sesuatu yang cukup bagus

Tapi apa yang aku perasan SIY bukan setakat kempiskan perut

tetapi juga betulkan kawasan lain seperti muka dan leher

Sepatutnya kotak ke 4 dah dibuka semalam tetapi aku nak test

kalau stop guna adakah selera makan akan naik semula

so aku nak skip SIY seminggu dan kita tengok apa jadi

So far makan macam berSIY semalam

mungkin kesan masih ada dari pengambilan dulu

nanti aku update lagi malam nie

Anyway aku memang puas hati ngan produk nie

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
Masuk hari nie dah 3 hari skip rupanya

Tapi tak nampak beza apa pun

Selera makan masih maintain macam berSIY

Kualiti tidur pun tak berubah

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
3 Pengakuan dari aku kembali lagi!

1) Sejak berSIY nie yang selalu kena marah ngan aku ialah maid aku. Kena marah sebab bila tak sempat nak makan dirumah dia kena tapaukan untuk aku makan di Spa Lintah. Dia masih dok isi lauk banyak sampai tak abis makan terutama lauk kegemaran. Dia kata takut aku makan tak cukuplak. Tapi nasi dia dah tau limit. Dah tak bazir bazir dah.

2) Pagi tadi wife cakap 2 malam lepas dia terjaga tengah malam dan dia tengok perut aku masa tidur dah rata dah tak ada membukit macam dulu

3) Biasanya kalau dah tengah bulan macam nie memang dah buka kampit beras ke tiga tapi sampai hari nie blum buka lagi..maid kata mungkin lusa. So jimat belanja.

Marilah ramai ramai kita berSIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
Semalam rasa nak cabar SIY

Lepas cuti minum SIY 4 hari nak test keberkesanannya

So saya gi pasar malam beli macam macam untuk makan malam

mee kari 1, mee goreng 1, murtabak daging 2, cucur udang 5

memang biasa dan boleh makan semua nie dengan sekali hadap saja

tambah lak semalam lepas melintah dan perut lak lapar dan hari lak hujan

balik saja rumah suruh maid idangkan semua sekali macam biasa

lepas mandi terus mengadap semua tu

keputusannya?

CUMA BOLEH MAKAN MEE GORENG 1BUNGKUS DAN BEBERAPA SUAP MEE KARI

YANG LAIN SURUH ANAK ANAK MAKAN

(makanan untuk anak anak dah beli lain dah)

SIY

Memang Sesuatu

:)paid:)paid:)paid
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
jangan nak jimat sangat sampai kayuh baskal lak...bertambah slim lak nanti...:))
ape cite baru eboss??
yg latest,da bape kg turun da??:)paid:)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ape cite baru eboss??
yg latest,da bape kg turun da??:)paid:)cgrock
tak baca testi aku ke...6 kg...ok la tu bagi yang kuat ayam danging macam aku nie...:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register