To Sell SIY:Produk Penghapus Lemak Paling Berkesan!

CG Sponsors




Sponsored Post

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
testi2 member2 cG yg guna siy

mse abis sekotak tu mmg ler rse prubahan exited nk timbang tp rileks dlu target nk pki 3 kotak bru nk timbang:p....bile msuk ktak kedua dh ader org tegur muke dh nmpk cengkung last tggl 3 botol kotak kedua yg paling xtahan g kedai cina nk bli dvd ader ker patut dier ckp aku isap pit:mad: nmpak cengkung n kurus cpt sgt ayat di lebih kurang gini..."aiya aboy lama tarak nmpak apa pasat lu punya muka ada cengkung ma!!lg nmpak ada kurus aiya aboy lu hisap pit ka jgn lorr nnti kene tngkap ssh maa":eek:..lbih kurang gini ler lepas bli dvd ong bak 2 balik umah dgn jantung berdegut kencang seperti kenderaan yg mahu perang tros amik timbang...mase atas timbang tu punye ler terkejut:eek: turun lapan kg dlm masa 17 hari:)paid:)paid dari 78kg jd 70kg myb 69...mse hari ke19 lak awek aku lak tegor muke nmpak cengkong bahu,perot,,tangan.paha dah susut die tnyer npe ssh ati ker aku ckp xderlah bz ngan kje kot dier ckp xcute ler kurus:((xnmpak cm teddy bear dh(jeles takut awek len ngorat aku ler tu):))....tu ler pengalaman aku sok nk order lg sekotak nk smpi target 60kg kbwah....tp dh miss dua hari ler anta bekalan jeruk kt ipoh:((..xper kot...
ape2 pun S.I.Y MMG SESUATU....:)paid:)paid:)cgrock


hehehe hari ni paling best:))...mse tgh jalan2 ngan awek aku g shopping suar n baju bru tiba2 jeng jeng jeng....ader sorang awek yg bley dikatakan cantik ler dri awek aku menuju ke arah ku mse tu gf aku tgh piley bju utk aku...awek ni punye ler cun siot cm hindustan:eek:...aku pun aper lg kontrol arr tumpang awek aku xder...n then dier cm bg respon jew aku wat dialog k..

awek cun:hi bli brg ker?
aku : (dgn tersekat2)aaahhaa
awek cun:Sorang jew
aku : Dtg ngan kawan:D
awek cun:awk leh tlong piley xbju mner yg cantik sye nk g birthday party mlm nie

belum sempat aku jwb aku terasa pedih dkt tgn aku bile aku toleh jew:eek: singe betine sdah brdiri d blkng aku dh mncubit2 tgn ku yg tggl tulang ni adess nk kne pujuk lak ssh arr cmnie~X(....pujuk gak arr klu x nnti xdpt ar aku bju free malu gak arr awek tu gelak kat aku....klu korang bc msti korang ckp xder kne mngene ngan s.i.y tp korunk tau aper awek aku ckp lpas awek cun tu pegi:-?:-?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
TU LER BILER KURUS RAMAI AWEK NK NGORAT ORG XMAU AWK KURUS BG CHUBBY BALIK NK BALIK SYG SAYE YG DLU:eek:.....(dlm hati ku mnyebut S.I.Y mmg sesuatu:)paid
 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
sambungan testi dr member2 cG

dulu pki 32 skg nie 30 pki suar lme yg dh sezen pun kne pki belt lg nk bli suar bru tkut trun lg rugi lak tggu smpi capai target bru shopping..huhuhu



arini kotak ketiga sampai kat aku...ermmm tak sabar nak mula balik pas break 2 ari hehe .masa kotak kedua aku cuti seminggu kat umah......memang aku minum siy tapi..............
makan aku tak kontrolll maklumlah...........mak masak ape aku hentam minyak.lemak,manis ,masin semua aku bedal ,banyak plak tu aku makan.hampir seminggu duk umah tapi yang anehnyer perut aku tak naik la.hehe.........bile balik jb.........aku timbang turun berat aku hehe ,kompius plak aku ,biar betul:))

SIY MEMANG SESUATU

alhamdulillah aku dah bleh pakai suar slack saiz 34..itu pun masih longgar lagi hehe ..SIY memang sesuatu...
salam,

tumpang lalu aje... seronok tgk bisnes tuan tanah makin maju :D

jgn lupe byr zakat perniagaan nnt ekk :)

Testimoni aku:

Lepas beberapa minggu tak makan SIY (tu pun sekotak aje), berat badan mantain 68 kilo dari 71 kilo sebelum SIY. SO... mmg sesuatu juga le... :)
huhu..lama x masuk posting cni..baru abes 3 kotak siy..actually ade seminggu xambil sebb masalah senggugut..tp ajaibnye..berat ku xnaik walaupun x ambil siy..dasyat2..makan pun da kurang..leh masuk 2 senduk nasi ja..lebih2..kompem x lalu da..

nik..nak order 2 kotak lg ni..jam tangan present bf tahun lepas da longgar da..walaupun berat ku turun xbyk..tp memg rase ringan skit badan+rase kecik skit..hahaha..usaha lg..

nik..nnt check email ye..payah nak masuk forum r skrg..kena block plak..ni curik2 online kat lab..

cite kt krg,
aku da nk msk kotak 3,awl2 dlu frust gak tgk tmbang xtrn2 gak...ingtkan tipu menda nie...
tp las2 ade org tgur aku da krus,rupenye menda nie shape bdn kite kalu brat xtrn...xpe2 aku trus jd xksh...
awl2 dlu,mknan sdap xpyh ckp a cnfirm aku mkn...tp skrg mkn skit je da knyang...bes tul!!
las ari tue aku ukur da trn 4inchi...mmg bes gile...sluar plak asyk nk kena tarik je....:p
kena try lagi a,wlaupun kena kmpul duit....huhu tp brbaloi...

update terkini tunang aku.

hari ni genap 20 hari = 2 kotak.
dah turun 10kg.

Alhamdulillah..

:)cgrock :)cgrock
 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
testi2 member2 cG yg guna siy

mse abis sekotak tu mmg ler rse prubahan exited nk timbang tp rileks dlu target nk pki 3 kotak bru nk timbang:p....bile msuk ktak kedua dh ader org tegur muke dh nmpk cengkung last tggl 3 botol kotak kedua yg paling xtahan g kedai cina nk bli dvd ader ker patut dier ckp aku isap pit:mad: nmpak cengkung n kurus cpt sgt ayat di lebih kurang gini..."aiya aboy lama tarak nmpak apa pasat lu punya muka ada cengkung ma!!lg nmpak ada kurus aiya aboy lu hisap pit ka jgn lorr nnti kene tngkap ssh maa":eek:..lbih kurang gini ler lepas bli dvd ong bak 2 balik umah dgn jantung berdegut kencang seperti kenderaan yg mahu perang tros amik timbang...mase atas timbang tu punye ler terkejut:eek: turun lapan kg dlm masa 17 hari:)paid:)paid dari 78kg jd 70kg myb 69...mse hari ke19 lak awek aku lak tegor muke nmpak cengkong bahu,perot,,tangan.paha dah susut die tnyer npe ssh ati ker aku ckp xderlah bz ngan kje kot dier ckp xcute ler kurus:((xnmpak cm teddy bear dh(jeles takut awek len ngorat aku ler tu):))....tu ler pengalaman aku sok nk order lg sekotak nk smpi target 60kg kbwah....tp dh miss dua hari ler anta bekalan jeruk kt ipoh:((..xper kot...
ape2 pun S.I.Y MMG SESUATU....:)paid:)paid:)cgrock


hehehe hari ni paling best:))...mse tgh jalan2 ngan awek aku g shopping suar n baju bru tiba2 jeng jeng jeng....ader sorang awek yg bley dikatakan cantik ler dri awek aku menuju ke arah ku mse tu gf aku tgh piley bju utk aku...awek ni punye ler cun siot cm hindustan:eek:...aku pun aper lg kontrol arr tumpang awek aku xder...n then dier cm bg respon jew aku wat dialog k..

awek cun:hi bli brg ker?
aku : (dgn tersekat2)aaahhaa
awek cun:Sorang jew
aku : Dtg ngan kawan:D
awek cun:awk leh tlong piley xbju mner yg cantik sye nk g birthday party mlm nie

belum sempat aku jwb aku terasa pedih dkt tgn aku bile aku toleh jew:eek: singe betine sdah brdiri d blkng aku dh mncubit2 tgn ku yg tggl tulang ni adess nk kne pujuk lak ssh arr cmnie~X(....pujuk gak arr klu x nnti xdpt ar aku bju free malu gak arr awek tu gelak kat aku....klu korang bc msti korang ckp xder kne mngene ngan s.i.y tp korunk tau aper awek aku ckp lpas awek cun tu pegi:-?:-?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
TU LER BILER KURUS RAMAI AWEK NK NGORAT ORG XMAU AWK KURUS BG CHUBBY BALIK NK BALIK SYG SAYE YG DLU:eek:.....(dlm hati ku mnyebut S.I.Y mmg sesuatu:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register