To Sell SIY:Produk Penghapus Lemak Paling Berkesan!

CG Sponsors




coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
Berat Badan Bertambah???
Risiko Penyakit Merbahaya??? Jantung? Darah Tinggi? Kencing Manis?
Malas Bersenam???
Tak tahan Lapar bila berdiet???
Diejek kerana masalah berat badan???
Kulit Mengeleber akibat penurunan berat badan yang Mendadak???
Kurang Berkeyakinan akibat masalah obesiti???
Masalah Selulit walaupun mempunyai berat badan ideal???
Masalah PJK (Perut Jalan Kedepan)???



SIY ada penyelesaiannya....

Cubalah SIY & Lihatlah perbezaan dalam 10 Hari sahaja!!






Testi selepas minum 4 hari...

3 hari pertama merisaukan...selera makan naik menajdi jadi...lapar memanjang...masuk hari ke4 dah ok semula..kurang dari sebelum minum SIY...

Apa yang paling ketara segak hari ke dua minum...malam dah ngantuk...kalau sebelum minim SIY sepanjang malam layan CG...

Esok baru nak gi timbang berat...tapi rasanya memang ada perubahan...sebab saya nie memang lemak banyak..kuat makan daging...
Dah mula tunjuk tanda mudah kenyang...makan sepinggan mee bandung mattop saja pukul 7 malam tadi...sampai sekarang masih belum lapar walaupun bunyi kuali menggoreng apa tah kedengaran kat kedai belakang rumah nie..

Contoh testi dari pengguna SIY


Order sblm kul 2PM, hantar hari yang same dengan Poslaju..InsyaAllah next day dapat



Call 0122266143 untuk mendapatkan Stock SIY anda
:)paid:)paid

Penghantaran 7 hari seminggu kecuali Hari Sabtu pertama setiap bulan & Public Holiday
(post office tutup:D:D)



Ready stocks available untuk pick up / COD bg area:

Kuala Lumpur 012-9859792

Cheras 017-3363555

Ampang 012-3728751

Kuantan 017-9324301 / 014-6063656

Shah Alam 012-2266143

Puchong 012-9553917

Klang 013-6456564

Petaling Jaya 012-6564166

Kajang 018-3828884

Cyberjaya 012-2266143

UIA Gombak 012-2266143

Johor Bharu, Utm skudai 012-9779907

Kota Bharu,kelantan 012-2266143 / 013-9222331

*** luar daerah kota Bharu*** 013-9222331

*** Bagi yang tinggal di area Bangi, boleh self pick up di EBOSS COD CENTRE***


Cara Pengambilan SIY


Pagi
Selepas breakfast, minum JUS SIANG


Tengahari

Makan seperti biasa, anda tidak digalakkan untuk skip makan.
Pastikan anda minum sekurang-kurangnya 2-3 liter air sehari

Malam
Makan dinner, tp digalakkan untuk mengambil makanan yang tidak terlalu heavy & juga digalakkan makan awal.
minum JUS MALAM sebelum tido. Jus malam mengandungi kandungan ekstrak berry yang tinggi, dimana ia dapat membantu mengurangkan lemak & juga memberikan kualiti tidur yang lebih baik

*** Anda tidak di galakkan untuk skip makan sepanjang pengambilan SIY. Amalkan pemakanan seimbang dan makan 3x sehari dalam kuantiti terkawal. Banyakkan minum air, 2-3 liter sehari amat penting sepanjang pengambilan SIY ***

Usah Khuatir,:D
Dengan S.I.Y , masalah ini dapat diatasi. S.I.Y adalah produk pelangsingan badan dengan teknologi dari Jepun dan telah mendapat pengiktirafan antarabangsa



  • [*]SIY telah terbukti Selamat, Mudah & Berkesan.
    [*]SIY telah juga telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia & Di jamin Halal oleh Halal Food Council S.E.A Malaysia & Asia Region!!​
    Jadi, anda tak perlu ragu2 untuk menggunakan SIY bagi mendapatkan Badan yang sihat dan Langsing.


KEISTIMEWAAN S.I.Y:[/B][/SIZE]​

  • BEBAS BAHAN PENGAWET & BAHAN KIMIA:)
  • TIADA KESAN SAMPINGAN
  • HASIL YANG BERKEKALAN
  • TIDAK PERLU BERLAPAR
  • HASIL YANG CEPAT DAN PANTAS, SEPANTAS 10 HARI!!!!:eek::eek:
  • BUKAN PENGGANTI MAKANAN
  • TANPA EXERCISE YANG MELAMPAU
  • TANPA DIARRHEA
  • DIHASILKAN DARI HERBA SEGAR & 100% SEMULAJADI
  • RASA YANG ENAK

Untuk kali pertama dalam dunia produk-produk kelangsingan tubuh badan terdapat enam unsur paling berkesan yang diperkenalkan sebagai pati semulajadi pekat untuk mendatangkan keputusan yang hebat.

S.I.Y adalah penghapus lemak degil yang paling kuat
dan ia merupakan penggunaan penyelidikan teknologi dalam bidang kelangsingan tubuh badan.

Ia adalah peristiwa pertama didunia dan ramai saintis telah mengakui bahawa ia merupakan penemuan produk kelangsingan tubuh badan yang paling hebat di alaf ketiga ini

Keputusannya nyata samaada anda mengidap masalah berat badan yang lebih,penakungan air,bertubuh badan besar,perut buncit atau anda hanya ingin menghilangkan beberpa kg/paun berat badan anda.


BAGAIMANA IA BERTINDAK ?

S.I.Y dihasilkan dari herba segar dan terbaik dengan 100% kesan semulajadi ,sejati dan terapeutik tanpa sebarang kesan sampingan.Persesuaian dan punca herba-herba telah ditentusahkan oleh BOTANIS dan FARMASIS.

Selain itu ,
S.I.Y terletak dalam kawalan kualiti yang ketat di bawah pengawasan CGMP.​

Para penyelidik dapat mengabungkan 2 formulasi unik ( S.I.Y siang hari ) dan ( S.I.Y malam hari ) dengan setiap satu dari kandungan-kandungan aktif yang paling berkesan yang telah dirumuskan.

S.I.Y dihasilkan melalui teknologi nano cecair CO2 kritikal
, dan apabila ia digunakan ia dapat diserap oleh tubuh badan kita dengan serta-merta sementara kandungan aktifnya diserap oleh sel-sel dan dihantar kejantung.

Kandungan aktif S.I.Y akan menanggalkan semua kelompok-kelompok lemak daripada tisu-tisu adipos dan menghapuskan selulit dan lemak-lemak lain sehingga kesemuanya dapat dihilangkan.

Ramai yang mengidap berat badan yang berlebihan mengurangkanmakan yang dimakan mereka ,biasanya dengan mengambil pelawas detoksifikasi dalam kuantiti meningkat , pil-pil kurus, dan gantikan sajian (meal replacement) dan rawatan kelangsingan tubuh badan yang terdapat di pasaran .

kesemua ini kurang berkesan dan keputusannya mengecewakan serta menyebabkan ketidak stabilan psikologi . Setiap kalori yang diserap ditukar menjadi lemak . Sebabnya,tubuh badan mereka tidak dapat menghapuskan lemak dengan sempurna.

Proses menguruskan badan mempengaruhi keadaan fizikal dan psikologi seseorang.

Penghapusan bergantung pada ransangan metabolisma anda.

Dengan S.I.Y anda boleh boleh menghapuskan lemak degil, kesan-kesan lipatan dan lemak berlebihan dengan cepat.:eek::eek:

Dengan S.I.Y proses penyingkiranlemak di tubuh badan anda mencapai kapasiti maksima .Anda dapat hilang berat badan dengan cepat dan rata. Selain itu, S.I.Y menambah kadar penghapusan lemak dan toksin-toksin berbahaya .

S.I.Y membentuk badan anda dalam masa yang singkat dan mengekalkannya dalam masa yang panjang.

Sesuai untuk orang dewasa
kecuali mereka yang mengandung,mengambil ubat atau rawatan dan remaja 15 tahun kebawah.​

SIY berharga RM 198 SATU KOTAK
UNTUK 10 HARI... =
Satu kotak ada 20 botol, satu minum siang dan satu minum malam
 
Last edited:
Sponsored Post

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
SIY Dah TerBukTi Keberkesananya!!:D
SIY merupakan pilihan terbaik sekiranya ... :
:(Anda telah mencuba pelbagai produk yang Mahal tetapi Tidak Berkesan



Kami Memerlukan Lebih Ramai Rakan Niaga Dari Seluruh Malaysia. Terutama Sekali dari Sabah & Sarawak.
Jadilah antara yang terawal

Modal yang rendah, Pulangan yang Tinggi

Keutamaan diberikan kepada mereka yang Komited, Berdedikasi & Rajin Melayari Internet:)cgrock








 
Last edited:

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
mana gambaq tuan tanah:)
 

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20



Testi dr Pengguna SIY :

Salam, dh 5 hari makan SIY,berat sblm +- 69 kg now dlm 64 kg. Makan dh kurang tp tk cpt lapar & letih. Target nk hilangkn buncit next 5 days. Blh tlg post ke CG sbb tk online sampai esok - fnd75


*** Text dr fnd75, update sal progress dgn siy. Hopefully nnt fnd75 akn bg full testi kt cni n dpt capai target dgn siy:D

anyway,thnx fnd75 4 d update:D:D:)cgrock

thanks to tuan tanah psl copy sms aku kat sini :D

tak pernah berat badan aku boleh turun 4 kilo lebih dlm 5 hari aje 8-} padahal makan mcm biasa cuma kuantiti dh kurang sikit & suka pulak dah makan buahan , bulan posa pun turun le sekilo lebih tapi lepas raya naik balik :">

anyway thanks 2 cik coklat 4 this great product, looking forward to complete 10 days course 4 result :)cgrock

nak bg testi skit pasal gf sy yg guna nie..
smlm 1st day die minum, cam2 die rase smpai die xlarat katenye..
sy da bagi nasihat suruh mnum air bnyk2.. tapi lau da dgil camtu la jdinye kot..
tapi die ade ckp arie nie 2nd day die cirit 2-3kali..
yg bestnye berat die 49kg sblum nie n die tmbang skrg 46kg..
cam xcaya pun ade tapi tang lemak tu blum susut lagi kot. :)
salam smua warga CG especially kat cini.. :)

wat mase ni berat gf maintain 47 sbb smlm die stop minum siy..
tapi ari ni die start minum balik n selera mkn die ok xcam sblum nie..


sblum ni 50kg/49kg kot..:D
tang perut xsure lagi..:-?
rasenye ambik mase skit kot, n gf lak jnis xsabar tu yg susah skit:">:">
tapi yg pasti kat lengan gf da susut xde nmpak geleber lagi..:))

:)cgrock
arini kotak ketiga sampai kat aku...ermmm tak sabar nak mula balik pas break 2 ari hehe .masa kotak kedua aku cuti seminggu kat umah......memang aku minum siy tapi..............
makan aku tak kontrolll maklumlah...........mak masak ape aku hentam minyak.lemak,manis ,masin semua aku bedal ,banyak plak tu aku makan.hampir seminggu duk umah tapi yang anehnyer perut aku tak naik la.hehe.........bile balik jb.........aku timbang turun berat aku hehe ,kompius plak aku ,biar betul:))

SIY MEMANG SESUATU

alhamdulillah aku dah bleh pakai suar slack saiz 34..itu pun masih longgar lagi hehe ..SIY memang sesuatu...
salam,

tumpang lalu aje... seronok tgk bisnes tuan tanah makin maju :D

jgn lupe byr zakat perniagaan nnt ekk :)

Testimoni aku:

Lepas beberapa minggu tak makan SIY (tu pun sekotak aje), berat badan mantain 68 kilo dari 71 kilo sebelum SIY. SO... mmg sesuatu juga le... :)
huhu..lama x masuk posting cni..baru abes 3 kotak siy..actually ade seminggu xambil sebb masalah senggugut..tp ajaibnye..berat ku xnaik walaupun x ambil siy..dasyat2..makan pun da kurang..leh masuk 2 senduk nasi ja..lebih2..kompem x lalu da..

nik..nak order 2 kotak lg ni..jam tangan present bf tahun lepas da longgar da..walaupun berat ku turun xbyk..tp memg rase ringan skit badan+rase kecik skit..hahaha..usaha lg..

nik..nnt check email ye..payah nak masuk forum r skrg..kena block plak..ni curik2 online kat lab..

cite kt krg,
aku da nk msk kotak 3,awl2 dlu frust gak tgk tmbang xtrn2 gak...ingtkan tipu menda nie...
tp las2 ade org tgur aku da krus,rupenye menda nie shape bdn kite kalu brat xtrn...xpe2 aku trus jd xksh...
awl2 dlu,mknan sdap xpyh ckp a cnfirm aku mkn...tp skrg mkn skit je da knyang...bes tul!!
las ari tue aku ukur da trn 4inchi...mmg bes gile...sluar plak asyk nk kena tarik je....:p
kena try lagi a,wlaupun kena kmpul duit....huhu tp brbaloi...
 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
aku kasik la 1st testi... ramai yg takleh masuk lagi ni :D

1st day makan:
  • Badan rasa lemah longlai, letih, tak bermaya. Tangan & kaki terketar-ketar macam orang kena minamata disease
  • Dahaga yang teramat. Aku teguk 5 botol x 1.5ltr air mineral.
  • Buang air besar takde masalah. Cam bese je.
  • Nafsu makan membuak-buak. Tak bleh tahan, aku hentam je mana yg boleh makan. Gilos. Nampak roti, beli roti, makan. Nampak eskrem, beli eskrem, makan. Nampak pisang jiran sebelah, aku mintak kat jiran, makan.
  • Belum timbang lagi. Baru 1st day maaa... tunggu dulu


    testi 2nd day:
    • semua kembali normal:)
    • masih banyak minum air
    • rasa lapar dah hilang, normal dah
    • buang air besar... normal
    • terasa kadar metabolisme tinggi:D
    • degupan jantung normal
    • ada migraine hari ni. Dah lama migraine aku ilang, tetiba ari ni ada balik. Tak pasti SIY yg menjadi punca.:-?
    • kandungan gula dalam darah... tak cek la pulak :D
    • berat badan belum timbang... tunggu la dulu... rasa memang ada turun, tapi aku taknak speculate. Masih terlalu awal...saspen nih #:-S

    semalam tu mungkin badan baru nak sesuaikan diri dgn bende baru.

    Testi 3rd day:
    • letih la ari ni... rasa lapar, tapi tak seteruk day 1. Mungkin aku keje kuat. Duk berjemur tengah panas kat kebun. Maklum la jadi petani. Tapi bagus sebab boleh banyak bakar kalori.
    • Dah keje kat kebun tu metabolisme pun tinggi ler
    • Ada cirit birit sebelah pagi. Tak tau naper
    • Rasa dahaga masih kuat. Minum banyak air mineral.
    • Migraine takde. Alhamdulillah :D
    • Masih belum timbang berat badan. Saspen lagi ni #:-S
    Testi dr pengguna siy yg telah di sms kpd sy:


    Testi 1

    (Hari ke-7)
    So far so gud..berat akak drd 52.7kg dh turun ke 51.2 kg. Berat akak tk risau sbb berat mmg ideal.nmpk gaklh prubahan lemak kt perut dh kurang skit (10/12/08)(3.09 pm)


    Testi 2


    Kak LA x mkn nasi lg ni. x raso lapar pun. kalu mcm ni tiap2 ari, confirm kg buleh turun punya.... (8/12/08) (8.20 pm)
contoh testi dari member2 cG yg dah try SIY
hari ni hari kedua aku bersiy.... memang ada sesuatu...hari pertama makan aku rasa macam hari hari biasa jek....tapi selera terus kurang...aku tak tau napa....

makan pun rasa macam tak selera...kenyang pun ada...selalunya aku la pelahap tahap gaban....

hari kedua makan terus pi membuang...tapi sekali je ehehehhe.... terasa kenyang dan tak selera makan .... makan pun sikit je tak abih...adoyai....rugi je aku amik ayam + telur + tempe.... lain kali amik nasi putih sejemput je laaa.....

dalam perut pulak terasa sesuatu...mmmmm....malas nak pimbang lagi nih...



bump..bump.bump..

gf aku punya dh setel 2 box siy nih..
setakat ni dh ade perubahan skit gf aku.
abih lemak kt pinggul dia dh siy lenyapkan.
mungkin next week order lg ngan nik..
hehehehe

Jeng jeng Jeng

Pagi nie menimbang dah

Suspen gak

tapi rupanya memang ada perubahan

tapi sikit sangat sampai tak nampak beza

turun 4KG saja...

:(:)(:)((

Tapi kualiti tidur bertambah baik

sebab tu menyepi sikit 2-3 hari nie...

So...kalau aku yang memang kuat makan daging nie pun boleh juga turun...kau orang apa lagi...

tentu boleh..

TERUSKAN BERSAMA SIY

MEMANG SESUATU

:)paid:)paid:)paid​

Latest testimonial dari mak aku! huhuhu...

sis, aku nk update, tunang aku mkn siy ni, dia ambik dr ejen sis kat mmu.

hari ke 8 = turun 5kg
tadi pg dia timbang, hari ke 13 = dah turun, total dah turun 8kg

tunang aku ni family dia semua saiz besar2, maklumlah keturunan arab. bab pinggul dgn paha tu la yang nak kena turunkan betul2.

Latest TESTIsMONIAL dari pengguna S.I.Y yang dah 13 hari tak timbang berat...



huhu... apesal makhluk ni turun sikit je berat badan... aku pun tak tau... hahahaha!!

S.I.Y.... Semestinya SESUATU.... (-_-")

Lagi 8kg je utk makhluk Tuhan ini post testimonial bergambar.... hahaha!~ nantikan sesuatuuuuuu~
tapi... tak tau brapa lama daaa....

hi!mau join jugek!masalah saya is saya dah try mcm2 dah..herbalife..pil2 kurus bagai..n last but not least melilea..b4 kawen aritu berat 65kg n nak kawen punya pasal..wat detox ngan melilea..mmg kurus turun 5 kg..tp seksalah 2 minggu makan x serupa org..huhu..pas kawen (that's only 2 months back)..benti2 je..terus naik balik..skrg ni 66kg...waaaaa!!!sgt risau ok..jd usha2 terjumpa this forum..n dah order kat nik..saya baru terima trial box today..lepas saya tgok2 testi mereka2 yg dah penah guna SIY kat forum ni..terus bertekad nak beli jugak..smlm order n today dah sampai kat opis..esok sempena ari jumaatlah baru saya nak mula..ngeee...wish me luck guys!

salam perkenalan..
p/s: sorrylah panjang lak tulis..huhu








Tlg tuan tanah je hehe

kegemukan atau obesity banyak dipengaruhi oleh beberapa factor seperti dietary factor, lifestyle and genetic factor.

kegemukan atau obesity merupakan salah satu drp punca berlakunya penyakit kronik seperti choronary heart disease (CHD), hypertension, diabetes and penyakit2 kronik lain.
Senario hari ini melihatkan kita kepada trend disease itu sendiri, pada zaman dahulu manusia banyak mengalami wabak penyakit seperti TB, diarrhea, dan other vector borne disease. Semua ini adalah disebabkan oleh kepesatan eknonomi dan pembangunan yg kita alami hari ini. Masyarakat sekarang lebih prefer kepada fast food seperti KFC, Mc Donalds, pizza hut and restoren2 francais yg lain. Masyarakat zaman dahulu mana makan makanan fast food seperti ini.

Tambahan pula, masyarakat sekarang hanya menjalankan aktiviti sedantari (sendentary lifestyle) seperti bekerja pejabat, yg tidak memerlukan penggunaan aktiviti fizikal yg banyak, hanya duduk di depan computer during office hours, naik bas, lif and jogging plak kekadang bila sempat jer. Mana tak gemuk masyrakat sekrng , makan sedap, aktiviti kurang, of course fat and cholesterol wil be accumulated in your body. We must balance it, we should bur all the fat and cholesterol by doing any physical activities, bukan sahaja jogging or playing football or games, but we can practice it as everyday, why not we just use stairs rather than using lift. Walking if your house it near to your office. Ia bukan sahaja membakar lemak and kalori serta kolesterol dlm badan, bahkan make us become fit and healthy. Walking is the cheapest activities to make u healthy.

Kegemukan juga bergantung kepada pengeluaran hormone dalam badan serta kadar metabolisme dlm badan. Ada org kurus makan banyak, tp x gemuk2, yg gemuk plak makan skit tp gemuk, itu semua bergantung kepada kadar metabolisme dlm badan. Bg individu yg makan banyak tp kurus sbb kadar metabolic dlm bdn dia tggi, so byk mana dia mkn pun, makanan akan cepar hicernakan krn metabolisma dia tggi.


Factor genetic pun salah satu factor yg menyebabkan kita jadi gemuk. So golongan ini mmg x blh sedikit sebyk akan ada sedikit gen kegemukan. Tp x kisah lah, yg penting kita kena pastikan badan kita sihat, avoid dr chronic disease as far as we can. Gemuk x bermakna x sihat, kurus plak x bermakna x sihat, apa yg penting kita awasi pemakanan, avoid food yg blh menyebabkan kita jadi gemuk, amalkan aktiviti fizikal, and kalau yg rajin puasa, why not u try puasa at least 2 days per week, tp kena betulkan niat, supaya kita bertambah sihat, di juahkan dr penyakit dan senang nak lakukan ibadat. Insyaallah u will become healthy.

Kalau sesiapa nak turunkan berat badan, jgn sampai u miss all the meals, kalau x nak makan nasi pun, blh makan protein and vegetables, but our digestive system needs foods to be digest, sbb bila x makan nanti jus gaster dlm perut berfungsi utk mencernakan makanan, kalau x makan nanti lama kelamaan kena gastric plak. Jd vegetarian ok gak, hadkan pengambilan kalori per day. Kalau biasannya we takes about 1500-2000 calories per day, u can try to reduce tour calorie intake about 1000-1500 per day, insyaallah your wieght will reduce, tp x delah banyak.
 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
KENAPA SIY???

:DBukan Sahaja Untuk Pelangsingan Badan, tapi juga Kesihatan Tubuh Badan secara menyeluruh

:DTerbukti Selamat, Berkesan & Mudah

:DMendapat Kelulusan KKM & Halal

:DTanpa Pil,bukan ubat, bukan pengganti makanan



 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
Fakta Tentang S.I.Y​
  • Menstruktur semula sistem badan
  • Menghapuskan segala unsur negatif
  • Membentuk & Merampingkan tubuh
  • Membantu Meningkatkan metabolisme
  • Mempertingkatkan kecergasan
  • Menjana kesihatan hakiki

Jus Siang Lebih Pekat & ia berfungsi untuk membakar lemak & memberi tenaga kepada anda
Jus Malam agak cair & ia lebih kepada memberikan perawatan. Mengandungi pelbagai herba yang mujarab untuk kesihatan tubuh badan

HARGA DIA RM 198 SATU KOTAK
UNTUK 10 HARI... =
Satu kotak ada 20 botol, satu minum siang dan satu minum malam
Satu kotak tu dah boleh nampak kesan...
mungkin anda rasa agak mahal..Tp,ia merupakan produk berkualiti yang bertindak untuk memberikan hasil yang kekal, badan yang lebih sihat dan keberkesanan yang telah terbukti...harga ini amat berpatutan.... tetapi it depends on the person itself ar...kalau masalah berat badan takde la kritikal sangat dan bagi mereka yang jenis Gemuk air instead of gemuk daging, mmg hasil dia cepat...S.I.Y boleh tlg buang lemak degil secara kekal...
:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
testi2 member2 cG yg guna siy

mse abis sekotak tu mmg ler rse prubahan exited nk timbang tp rileks dlu target nk pki 3 kotak bru nk timbang:p....bile msuk ktak kedua dh ader org tegur muke dh nmpk cengkung last tggl 3 botol kotak kedua yg paling xtahan g kedai cina nk bli dvd ader ker patut dier ckp aku isap pit:mad: nmpak cengkung n kurus cpt sgt ayat di lebih kurang gini..."aiya aboy lama tarak nmpak apa pasat lu punya muka ada cengkung ma!!lg nmpak ada kurus aiya aboy lu hisap pit ka jgn lorr nnti kene tngkap ssh maa":eek:..lbih kurang gini ler lepas bli dvd ong bak 2 balik umah dgn jantung berdegut kencang seperti kenderaan yg mahu perang tros amik timbang...mase atas timbang tu punye ler terkejut:eek: turun lapan kg dlm masa 17 hari:)paid:)paid dari 78kg jd 70kg myb 69...mse hari ke19 lak awek aku lak tegor muke nmpak cengkong bahu,perot,,tangan.paha dah susut die tnyer npe ssh ati ker aku ckp xderlah bz ngan kje kot dier ckp xcute ler kurus:((xnmpak cm teddy bear dh(jeles takut awek len ngorat aku ler tu):))....tu ler pengalaman aku sok nk order lg sekotak nk smpi target 60kg kbwah....tp dh miss dua hari ler anta bekalan jeruk kt ipoh:((..xper kot...
ape2 pun S.I.Y MMG SESUATU....:)paid:)paid:)cgrock


hehehe hari ni paling best:))...mse tgh jalan2 ngan awek aku g shopping suar n baju bru tiba2 jeng jeng jeng....ader sorang awek yg bley dikatakan cantik ler dri awek aku menuju ke arah ku mse tu gf aku tgh piley bju utk aku...awek ni punye ler cun siot cm hindustan:eek:...aku pun aper lg kontrol arr tumpang awek aku xder...n then dier cm bg respon jew aku wat dialog k..

awek cun:hi bli brg ker?
aku : (dgn tersekat2)aaahhaa
awek cun:Sorang jew
aku : Dtg ngan kawan:D
awek cun:awk leh tlong piley xbju mner yg cantik sye nk g birthday party mlm nie

belum sempat aku jwb aku terasa pedih dkt tgn aku bile aku toleh jew:eek: singe betine sdah brdiri d blkng aku dh mncubit2 tgn ku yg tggl tulang ni adess nk kne pujuk lak ssh arr cmnie~X(....pujuk gak arr klu x nnti xdpt ar aku bju free malu gak arr awek tu gelak kat aku....klu korang bc msti korang ckp xder kne mngene ngan s.i.y tp korunk tau aper awek aku ckp lpas awek cun tu pegi:-?:-?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
TU LER BILER KURUS RAMAI AWEK NK NGORAT ORG XMAU AWK KURUS BG CHUBBY BALIK NK BALIK SYG SAYE YG DLU:eek:.....(dlm hati ku mnyebut S.I.Y mmg sesuatu:)paid

dulu pki 32 skg nie 30 pki suar lme yg dh sezen pun kne pki belt lg nk bli suar bru tkut trun lg rugi lak tggu smpi capai target bru shopping..huhuhu
 
Last edited:

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
tanda-tanda s.i.y berkesan ialah...


masa buang air besar pagi-pagi nanti akan keluar lemak..biasanya start hari ke tiga...
masuk hari ke 10 cuba tengok perut ,lengan, mesti ada susut sikit..biasanya paling banyak perut...
hari ke 20-23 pada siapa yang ada selulit...selulit dia mula pecah daripada coklat jernih tu kepada merah gelap....siapa yg ada pada tahap ini alhamduliilah..lemak degil yang selama ini terkumpul sedang di bakar sedikit demi sedikit
 
Sponsored Post
Top
Log in Register