BTC USD 49,357.9 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Site Engineer & Design Engineer diperlukan

Mrsham

Active+ Member
Messages
3,720
Paid Membership
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,720
Reaction score
104
Points
43
Salam semua...

Jika ada CGrian atau rakan2 korg sedang mencari kerja sbg Site Engineer atau Design Engineer, sila hantar CV korg ke shazjr[at]gmail[dot]com

Jawatan:
- Site Engineer (civil) - 1 kekosongan
- Design Enginer (Civil) - 1 kekosongan

Lokasi: Melaka
Pengalaman: 3thn ke atas (preferably boleh design steel structure utk post design enginner)

Fresh grad pun boleh mohon kalau minat.... kalau ada sebrg pertanyaan, boleh post kat sini atau PM jer... tq
 
Sponsored Post

vel

Fun Poster
Messages
537
Joined
Aug 5, 2008
Messages
537
Reaction score
15
Points
15
nk tanya company apa ni?
 

wakeyme

Freshie
Messages
40
Joined
Jul 10, 2008
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
@shazjr
aku dah anta resume kat ko..kalo kena n bleh masuk,inform la aku.
 

Mrsham

Active+ Member
Messages
3,720
Paid Membership
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,720
Reaction score
104
Points
43
ok... mana2 yg dah hantar resume tu aku akan forward pd pihak yg berkenaan..
cuma company tu nak cari civil engineer shj...
sorry pd engineer2 dlm bidang lain
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register