Sistem Menjana Pendapatan UNIK dan PALING MUDAH untuk anda

CG Sponsors




honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
Global Cash Flow NEtwork (GCFN) ingin melatih anda menjadi CMPs mereka (CErtified media Placements) mengikut masa anda sendiri .

Anda akan diberi checklist berjumlah 14 perkara yg perlu anda capai . Terpulang mengikut minat dan kemampuan anda sendiri . Setelah checklist ini dilengkapkan sepenuhnya , pihak GCFN akan memberi anda sijil CMPs di mana anda telah berjaya menjadi seorang "peletak media" bertauliah (CMPs) dan berpeluang bekerja dgn syarikat2 besar seperti Google dan Ebay .

Itu cerita kemudian . Buat peringkat awal , anda akan dilatih melalui coach yg dikhaskan untuk melatih anda dlm bidang ini secara step-by-step .. bagaimana untuk meletakkan iklan , bagaimana utk menarik trafik ke website dan lain2 lagi . Anda juga akan diberi sebuah website milik anda sendiri di mana terletaknya Amazon Store milik anda sendiri di dalamnya !! Setiap pembelian di Amazon melaui link website anda akan dibayar komisyen sehingga 10% . Lumayan bukan ??

* METHOD : Place MEdia -> Generate Response -> Receive Check

Tugas anda di sini hanyalah menjana trafik sebanyak mungkin untuk menyertai program ini . Urusan menjawab panggilan telefon dan soal jawab akan di handle oleh pihak GCFN . Setiap referral yg anda buat juga akan diberi komisyen yg dibayar melaui cek USD .
Kesimpulannya , anda akan dibayar oleh GCFN dan program2 affilite 3 syarikat2 mega iaitu Amazon , EBay dan Google .:)paid:)paid:)paid

Untuk melihat website saya , sila klik di siggy saya (ayat paling bawah sekali ) . Anda lihat dan nilaikan sendiri .:)cgrock

Program ini disertakan sekali dgn servis helpdesk dan training video di mana anda boleh login pada bila2 masa sahaja . Sila lihat testimoni2 program ini di sini ;

Antara testi2 yg saya sertakan :

"I make up to $400 per day right from home. I love this system." - Roger, Florida

"This business is completely different then anything I've ever worked with. No selling. No inventory. I can make thousands a week - Incredible." - Jessica, Texas

Results vary. Unique experience*.

["It sounded too good to be true when I first read this! I'm so glad I filled out the form and asked for more information. I now have the opportunity to make hundreds of dollars per day sitting around in my boxers. My commute in the morning is down the hall and NOT in rush hour traffic anymore. I have more time with my family and I just can't thank you enough for the opportunity!"
- John, Arizona


* Unique experiences. As with any program , you can make more, less or nothing . The figures on this and the following site are for Demonstration purposes only and the results are in no way a reflection of what you may or may not earn and may be atypical. There are no guarantees that you will make the same amount of money as our other independent reps, or any money at all.



Ini bukan program scam . Cuba dulu baru tahu .:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Kenee bayar tak nak join program nihh...:-?:-?
 

usoff

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2007
Messages
156
Reaction score
1
Points
15
camner nak join???kena bayar ke bro...gua mcm berminat je..:)
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
camner nak join???kena bayar ke bro...gua mcm berminat je..:)
Kenee bayar tak nak join program nihh...:-?:-?
same la mcm kita nak menimba ilmu dari mana2 ebook yg berkualiti .. ade bayarannyer ... ape2 pun ... gi dulu website saya tu , isi form dan anda akan tahu langkah2 seterusnyer ... dun worry be hepi ... :p
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
camner nak join???kena bayar ke bro...gua mcm berminat je..:)
firstly ..dun call me bro ok ..i'm a lady ..huhuhu

yes , program ni mmg menarik sbb kerja anda hanya letak promotion dan segala kerja inquiries dan panggilan telefon di handle oleh diorang (GCFN) . Dan ..bersedialah terima komisyen dari referral2 hasil promotion kita ...

Satu lagi info tertinggal ..jika anda berjaya dapatkan 40 referral dlm masa sebulan , pihak GCFN akan memberi anda cek sebanyak USD5k bebbb ... tamau ka ??? Pendek kata , kerja kita hanya letak media (promotion) di merata2 tempat dlm internet nih... Lepas buat pembayaran , mereka akan hantar satu pakej kit manual promoting melalui FedEx . :)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register