BTC USD 38,805.5 Gold USD 1,810.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sistem IT & Telekomunikasi..untuk agen insuran & takaful..

haslina2769

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2009
Messages
415
Reaction score
0
Points
15
Saya ingin memperkenalkan 1 sistem yang mudah & murah untuk anda berkomunikasi dengan client anda..atau menyampai kan ucapan hari jadi...dan lain2 lagi kegunaan nya..

Sistem ini, anda boleh berhubung client anda dari laptop @ PC anda sambil buat Quatation client..ke handphone client anda.. bukan itu sahaja..anda boleh hubungi ke laptop client anda..sambil anda forward emel quatation client anda..

Anda juga boleh berhubung 2 client anda dalam masa yang sama..

Saya juga seperti anda yang buat bisnes..saya dapati sistem ini amat berguna kpd agen2 insuran, takaful, unit trust, ahli multi level..

Untuk presentation lebih mudah..

Call dengan mengguna sistem ini pun murah..mungkin anda pengguna postpaid..bil melambung..call client anda..penjimatan sehingga 70%


Maklumat Lanjut..boleh call saya 0192832769 (HASZ)
 
Last edited:
Sponsored Post

haslina2769

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2009
Messages
415
Reaction score
0
Points
15
Sistem it & telekomunikasi..

kasi terang sikit la

Salam..
Untuk memudah kan abgchaq buat kerja..ok selama kita guna hp nak jawap pertanyaan client..nak buat quatation client..abgchq guna laptop call ke hp client..dalam masa yg sama abgchaq buat quatation client..terus bgi tahu client sekian begini byran bulanan yang perlu client tu bayar..kadang2 client x nak tunggu lama..jawapan dari kita..guna sistam ni buat call..kmdian..minimize sekejap sistem tu buat quatation..sambil buat kerja tu.. tu berbual2 lah dgn client tu..dah dapat byran bulanan client trus britahu client..skira nya client tu setuju ambil polisi..cma minta salinan ic..client je..
Sistem ini 9 in 1..
:)cgrock :)cgrock
 

Cikgu Rosli

Fun Poster
Joined
Jul 6, 2010
Messages
227
Reaction score
0
Points
10
Minat gak, tapi lebih detail tentang

1. Harga
2. Tempoh percubaan( Cooling period)
3. Perlu tak hardware dan software?
4. Latihan di sediakan ke?
 

haslina2769

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2009
Messages
415
Reaction score
0
Points
15
Sistem it & telekomunikasi

Cuma RM76 untuk dapat kan sistem ini..dapat balik dalam bentuk kredit (airtime) anda boleh guna untuk SMS dari sistem ke hp @ laptop..training diberi hanya 30 minit selepas pendaftaran..mudah sahaja..x da soft @ hardwar..anda akan dapat website nanti..tiada tempoh percubaan..dah daftar..dalam tempoh 24 jam akaun anda aktif.sesiapa nak dapatkan produk in, call / sms kt saya
 

dudin

Active Member
Joined
Sep 30, 2006
Messages
1,148
Reaction score
5
Points
25
klu ada website bagus jgk...
 

prudential

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2009
Messages
860
Reaction score
0
Points
10
if no software, how u connect your hp to laptop and able to do call via PC to your HP and talk to your client?

website is nothing , it is represent account platform only.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register