BTC USD 23,019.7 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Singgah sini Jap!!

fine net

CG Top Poster Club
gem
Messages
43,408
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,408
Reaction score
339
Points
136
sori ar tajuk dahsyat ckit...hehehe...

aku nk tnye ar,klu bill handphone kite da pkai abis limit..pas2 die blok line,klu mcm bayar ckit dulu,die open blik x line tu....


sbb line aku bru je kene blok td..hampeh pnye maxis...hantar bill pn lambat..pas2 nk check pkai *100# pn die x bg...jd aku nk bayar ckit dulu,nk bayar full gaji lmbt lg nk dpt...agak2 klu bayar ckit dulu,die open balik x line aku....
 
Sponsored Post

acumen

Fun Poster
Messages
522
Joined
Mar 3, 2007
Messages
522
Reaction score
0
Points
10
sori ar tajuk dahsyat ckit...hehehe...

aku nk tnye ar,klu bill handphone kite da pkai abis limit..pas2 die blok line,klu mcm bayar ckit dulu,die open blik x line tu....


sbb line aku bru je kene blok td..hampeh pnye maxis...hantar bill pn lambat..pas2 nk check pkai *100# pn die x bg...jd aku nk bayar ckit dulu,nk bayar full gaji lmbt lg nk dpt...agak2 klu bayar ckit dulu,die open balik x line aku....

kalau dh kene block die akan suruh bayar abis dulu baru die bukak blk line tu...kalau sblm die block boleh lagi bayar skit2:D
 

adar

Super Active Member
Messages
9,027
Paid Membership
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
sori ar tajuk dahsyat ckit...hehehe...

aku nk tnye ar,klu bill handphone kite da pkai abis limit..pas2 die blok line,klu mcm bayar ckit dulu,die open blik x line tu....


sbb line aku bru je kene blok td..hampeh pnye maxis...hantar bill pn lambat..pas2 nk check pkai *100# pn die x bg...jd aku nk bayar ckit dulu,nk bayar full gaji lmbt lg nk dpt...agak2 klu bayar ckit dulu,die open balik x line aku....

bini aku nyer celcom line limit RM300, tiap2 bln mesti kena potong, pastu bayar RM50 je. ok je celcom sambung.pastu tgh bln depan kena potong blk sbb dah pakai 50, bayar lg RM50, dia sambung blk.

kalo maxis gn digi aku tak tau la.
 

fine net

CG Top Poster Club
gem
Messages
43,408
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,408
Reaction score
339
Points
136
bini aku nyer celcom line limit RM300, tiap2 bln mesti kena potong, pastu bayar RM50 je. ok je celcom sambung.pastu tgh bln depan kena potong blk sbb dah pakai 50, bayar lg RM50, dia sambung blk.

kalo maxis gn digi aku tak tau la.

senang ar mcm tu....aku tkt aku bayar ckit,maxis suruh bayar abis bru bleh sambung blik...:((
 

pelitaminyak

Legendary Member
gem
Messages
12,604
Top Poster #6
Joined
Aug 13, 2008
Messages
12,604
Reaction score
3,627
Points
261
Awards
1
bini aku nyer celcom line limit RM300, tiap2 bln mesti kena potong, pastu bayar RM50 je. ok je celcom sambung.pastu tgh bln depan kena potong blk sbb dah pakai 50, bayar lg RM50, dia sambung blk.

kalo maxis gn digi aku tak tau la.

celcom senang, gi bayar kat mesin tu je rm50, lepas 1 jam dia automatik sambung balik line tu.


maxis x tau ler pulak cam maner.......... sorry ler x leh tolong
 

fine net

CG Top Poster Club
gem
Messages
43,408
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,408
Reaction score
339
Points
136
ko call je maxis (123) tu...

then ko cakap ko nak suh diorang release line... wat "promise to pay".

biasa dia leh extendkan pegi sampai 5-7 hari utk ko bayar..

p/s :: dgn celcom la aku selalu buat.. dgn maxis biasa min kena bayar 70% baru dia open line.. tapi tak salah cuba kan? :-j

pergh..pening kpala aku....klu nk promise to pay tu bleh..tp klu die mintak 70%,aku x dpt la....:((

bleh jahanam aku mcm nie....kene tggu sebulan bru bleh settle...:(:)((
 
Sponsored Post

Top
Log in Register