Singapura Oh Singapura

CG Sponsors




Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
Adakah perlu kita:
1. Ikut cakap singapura?
2. Berhenti terus dari buat "jambatan bengkok"
3. Henti supply air ke SIngapura
4. Offer orang melayu singapura warga negara malaysia?
5. Jangan pergi Singapura
6. Pakat ramai-ramai beli satu singapore dollar dan simpan.
7. Pakat ramai-ramai naikkan harga bila orang Singapura nak beli barang di Malaysia

Sesiapa ada idea..leh kongsi sini
 
Sponsored Post

ahmadnaim

Active Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
1,065
Reaction score
49
Points
35
apa cerita ni?wah mcm ada cerita menarik je
 

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
tuan tanah geram sgt ngan singapore ni...:-?:-?
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
kenapa nak buat macam tu semua....:-?:-?
 

Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
hish...mana lak perang...tak guna perang...kalau perang senjata..tak tentu kita menang..perang ekonomi mungkin.

bayangkan apa akan jadi pada singapura if kita boikot negara dia secara ekonomi...
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
tuan tanah geram sgt ngan singapore ni...:-?:-?
Kalau geram sangat pun, nak buat apa? Dah tentu Singapore tu jauh lebih advance. Bola Suzuki Cup pun layak ke Semi-Final...entah2 ke Final lak. Malaysia dah bungkus awal2. :D
 

faried_u17

Active+ Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
hish...mana lak perang...tak guna perang...kalau perang senjata..tak tentu kita menang..perang ekonomi mungkin.

bayangkan apa akan jadi pada singapura if kita boikot negara dia secara ekonomi...
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
ape cerita?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register