BTC USD 23,629.6 Gold USD 1,867.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Singapura: Lelaki sengaja tinggalkan laptop di Starbucks selama sejam, nak tahu apa nasibnya selepas itu

tr4falgar

Legendary Member
gem
Messages
10,583
Joined
Oct 14, 2012
Messages
10,583
Reaction score
1,383
Points
206
Jgn kan ipad
Kat masjid pun selipar bole hilang
1667357714036.png


kalo selipar camni ilang tak?
 
Sponsored Post

tr4falgar

Legendary Member
gem
Messages
10,583
Joined
Oct 14, 2012
Messages
10,583
Reaction score
1,383
Points
206
aku pernah tercicir wallet kat hearthrow airport uk...flight nak ke kl..da lama dlm flight br perasan wallet takde.
bgthu staff dlm tu kata nak kuar cr wallet..marah dorg..aku peduli apa...berlari sepantas watson nyambek keluar balik ke boarding room...mmg kje gila lah....dr jauh nampak ada wallet atas seat...mujur takde org kebas...
itu yg dinamakan rezeki.. org lain takkan bole amik kalo itu mmg rezeki kita 😬 .. senitasalah bersyukur dengan rezeki yg kita ada
 

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
19,485
Joined
Jun 5, 2022
Messages
19,485
Reaction score
2,584
Points
251
Awards
1
aku pernah tercicir wallet kat hearthrow airport uk...flight nak ke kl..da lama dlm flight br perasan wallet takde.
bgthu staff dlm tu kata nak kuar cr wallet..marah dorg..aku peduli apa...berlari sepantas watson nyambek keluar balik ke boarding room...mmg kje gila lah....dr jauh nampak ada wallet atas seat...mujur takde org kebas...

Staff tu MAS ke?
 
Sponsored Post

Top
Log in Register