BTC USD 49,347.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Simpan RM100, anda disediakan duit berpuluh ribu

redace

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,765
Reaction score
13
Points
25
- Melabur sambil menyimpan serendah RM100, anda disediakan duit berpuluh-puluh ribu bukan beribu-ribu.

- Jika anda mendapat musibah, anda akan diberikan duit juga berpuluh-puluh ribu bukan beribu-ribu.

- Jika anda mendapat penyakit kritikal, anda akan diberikan duit juga berpuluh-puluh ribu bukan beribu-ribu.

- Jika anda masuk hospital kita bagi elaun.

- Duit yg. anda simpan akan dikembalikan bersama dividen apabila matang.

Sebutharga percuma akan diberikan kepada menghubungi saya. Tlg. berikan butir berikut kepada saya:

Nama:
Jantina:
Tarik Lahir:
Gaji Tahunan:

Boleh email saya: [email protected]

atau

YM: redace_03

untuk sebutharga percuma

***Perunding Etiqa Takaful***
 
Sponsored Post

Kuntau

Junior Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
- Melabur sambil menyimpan serendah RM100, anda disediakan duit berpuluh-puluh ribu bukan beribu-ribu.

- Jika anda mendapat musibah, anda akan diberikan duit juga berpuluh-puluh ribu bukan beribu-ribu.

- Jika anda mendapat penyakit kritikal, anda akan diberikan duit juga berpuluh-puluh ribu bukan beribu-ribu.

- Jika anda masuk hospital kita bagi elaun.

- Duit yg. anda simpan akan dikembalikan bersama dividen apabila matang.

Sebutharga percuma akan diberikan kepada menghubungi saya. Tlg. berikan butir berikut kepada saya:

Nama:
Jantina:
Tarik Lahir:
Gaji Tahunan:

Boleh email saya: [email protected]

atau

YM: redace_03

untuk sebutharga percuma

***Perunding Etiqa Takaful***

jika masuk hospital bagi elaum je ker? berapa tu rm50 ker?
 

brodean

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
3,636
Reaction score
73
Points
30
jika masuk hospital bagi elaum je ker? berapa tu rm50 ker?

BIL HOSPITAL ber puluh RIBU-RIBAN sendiri bayarrrr laaaa..sbb tak include medical kad

lu pikir la sendiriii..
 

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
kesian tuan thread, baru nak promot barang dah kena kondem..
biar je la dia jual produk dia. sama2 cari makan.
dia cari makan kat sini. kita cari makan kat thread lain la plak...
 

win

Fun Poster
Joined
Jun 10, 2010
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
yg ini utk simpanan kut
 

win

Fun Poster
Joined
Jun 10, 2010
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
bila matang?ada apa2 bonus ke?
 

kay ee

Active Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
1,342
Reaction score
9
Points
25
Hadoiiii agen2 Prudential, tak baik la kita dok Condem plan orang terang terangan macam ni.. kita tolong la sesama kita walaupun company kita lain-lain
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
Hadoiiii agen2 Prudential, tak baik la kita dok Condem plan orang terang terangan macam ni.. kita tolong la sesama kita walaupun company kita lain-lain

setiap syarikat ada kelemahan dan kekuatan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register