BTC USD 43,831.3 Gold USD 1,759.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Simkad Onexox - Kini dengan UNLIMITED CALLS dan data boleh di “CARRY FORWARD”

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Siapa tak kenal DJ otai Era FM dan Sinar FM abang Najman kan.

Beliau pun pilih Onexox.

Korang bila lagi?hehe

attachment.php


attachment.php


Nak response pantas dari saya? Boleh terus whatsapp http://pelanonexoxblack.wasap.my :)paid
 

Attachments

  • 4FDCB524-20FB-4EB5-8FE0-D6A3354B4A19.jpeg
    4FDCB524-20FB-4EB5-8FE0-D6A3354B4A19.jpeg
    232.3 KB · Views: 92
  • 0EB337AC-EFF8-4A12-B360-7EACAF2A9900.jpeg
    0EB337AC-EFF8-4A12-B360-7EACAF2A9900.jpeg
    229.7 KB · Views: 90
Sponsored Post

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
cev.jpg


50895200_904783276395602_7643155104053062190_n.jpg




Salam....


adakah anda sbg pengguna telefon menghadapi masalah berikut?


- jarang buat panggilan tapi trpaksa topup sbb nk lanjutkan tempoh aktif smp kredit melimpah ruah tak terguna?


- kerap guna internet smp slalu terkena pay per use/pay as you use??


- selalu buat panggilan pendek di bwh 10saat tapi tetap kena charge mcm buat panggilan seminit?? (16sen/20sen/28sen seminit)


insyaAllah saya ada jalannya utk masalah2 di atas














-topup RM30 atau RM50 dan beli pakej “WELCOME DEAL” sekaligus untuk dapatkan tempoh sah kredit 28 bulan aka 2 tahun 4 bulan.

-pakej “WELCOME DEAL”:
RM30 - 333 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)
RM30 - 5GB data season pass + 100 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)
RM50 - 10GB data season pass + FREE 10GB (untuk bulan pertama)
RM50 - 10GB data season pass + 333 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)








Fakta, telco onexox semakin berkembang dan dikenali...

1. panggilan serendah 5sen kesemua talian

2. friend n family hanya 6sen/30saat, 2sen sms

3. [email protected], [email protected] dan 4gb @RM58
5gb RM30, 10GB RM50 (berpatutan dan tiada PPU)

KINI ada data season pass (boleh guna sikit-sikit,boleh disimpan atau dikongsi sesama pengguna ONEXOX.

4. tiada caj pay as you use data

5. 10 no friend n family (semua rangkaian)

6. 100% tiada caj tersembunyi

7. kelebihan 2 blok caj panggilan utk membantu anda lbh jimat

8. peluang perniagaan serendah RM90 ATAU RM278 RM478

pm sy atau whatsapp melalui link http://jomjadibos.wasap.my sekiranya anda berminat nk jd pengguna telco onexox atau sub dealer sah onexox.

 

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10


Ha member abam bercuti kat Langkawi,”mengeluh” kat tengah laut pun line penuh🤣

Siap test buat hotspot lagi.

Yang rasa mcm telco skang tu mcm telco siput,berhijrahlah ke Onexox.

Dah la internet laju,data,minit n sms pun boleh carry forward n share. Share tau bukan tethering or hotspotr

Meh whatsapp laju-laju👇🏻
http://pelanonexoxblack.wasap.my


attachment.php


attachment.php


attachment.php

 

Attachments

  • 47BC8CC2-AA80-4B74-B1A7-C1EF7D2BCA7D.jpeg
    47BC8CC2-AA80-4B74-B1A7-C1EF7D2BCA7D.jpeg
    405.5 KB · Views: 12
  • 529A9A28-7D1B-44E7-A916-B6A12CD07EDF.jpeg
    529A9A28-7D1B-44E7-A916-B6A12CD07EDF.jpeg
    449.1 KB · Views: 13
  • CC12841E-8309-4196-9F89-E3CB9F3C1938.jpeg
    CC12841E-8309-4196-9F89-E3CB9F3C1938.jpeg
    428.3 KB · Views: 12

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Pelan terbaru Onexox Black.
B39PLUS50 (RM89 tak termasuk sst)

Anda dapat UNLIMITED CALLS+12GB+200SMS
Data dan sms yang tak habis tu boleh dibawa ke bulan seterusnya:)paid
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,626
Reaction score
93
Points
120
macam mana nak beli
-pakej “WELCOME DEAL”:
RM30 - 333 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)

sebab di XOX app hanya ada RM90 - 999 minit...
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,084
Reaction score
127
Points
33
cev.jpg


50895200_904783276395602_7643155104053062190_n.jpg




Salam....


adakah anda sbg pengguna telefon menghadapi masalah berikut?


- jarang buat panggilan tapi trpaksa topup sbb nk lanjutkan tempoh aktif smp kredit melimpah ruah tak terguna?


- kerap guna internet smp slalu terkena pay per use/pay as you use??


- selalu buat panggilan pendek di bwh 10saat tapi tetap kena charge mcm buat panggilan seminit?? (16sen/20sen/28sen seminit)


insyaAllah saya ada jalannya utk masalah2 di atas














-topup RM30 atau RM50 dan beli pakej “WELCOME DEAL” sekaligus untuk dapatkan tempoh sah kredit 28 bulan aka 2 tahun 4 bulan.

-pakej “WELCOME DEAL”:
RM30 - 333 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)
RM30 - 5GB data season pass + 100 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)
RM50 - 10GB data season pass + FREE 10GB (untuk bulan pertama)
RM50 - 10GB data season pass + 333 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)








Fakta, telco onexox semakin berkembang dan dikenali...

1. panggilan serendah 5sen kesemua talian

2. friend n family hanya 6sen/30saat, 2sen sms

3. [email protected], [email protected] dan 4gb @RM58
5gb RM30, 10GB RM50 (berpatutan dan tiada PPU)

KINI ada data season pass (boleh guna sikit-sikit,boleh disimpan atau dikongsi sesama pengguna ONEXOX.

4. tiada caj pay as you use data

5. 10 no friend n family (semua rangkaian)

6. 100% tiada caj tersembunyi

7. kelebihan 2 blok caj panggilan utk membantu anda lbh jimat

8. peluang perniagaan serendah RM90 ATAU RM278 RM478

pm sy atau whatsapp melalui link http://jomjadibos.wasap.my sekiranya anda berminat nk jd pengguna telco onexox atau sub dealer sah onexox.


Tang mana yg unlimited kol..
 

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Tang mana yg unlimited kol..

untuk prepaid mmg takde pelan unlimited call.
hanya pelan Onexox Black yang ada unlimited call tuan.

Pelan B39PLUS20 (monthly RM59):
UNLIMITED CALLS+12GB+100SMS
Data+sms yang tak habis diguna auto carry forward ke bulan seterusnya.

Pelan B39PLUS50 (monthly RM89):
UNLIMITED CALLS+20GB+200SMS
Data+sms yang tak habis diguna auto carry forward ke bulan seterusnya.


Nota: pelan Onexox mungkin kurang sesuai untuk mereka yg heavy data user.

Berminat nak tahu lanjut?
Whatsapp melalui link http://pelanonexoxblack.wasap.my
 

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Order Online



Boleh order no baru atau kekal no lama di >> sini <<



BLACK-CNY-2019-PROMO_B39.png
BLACK-CNY-2019-PROMO_B39PLUS20.png

Boleh order no Black atau kekal no lama untuk pelan Black di >> sini <<



e-SIM%20landing%20page_plans.png

Boleh order no Black eSIM >> sini <<
 

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Giving an excellent before and after sales service is my priority:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register