To Sell Simkad Onexox - Kini dengan UNLIMITED CALLS dan data boleh di “CARRY FORWARD”

CG Sponsors




EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Salam....


adakah anda sbg pengguna telefon menghadapi masalah berikut?


- jarang buat panggilan tapi trpaksa topup sbb nk lanjutkan tempoh aktif smp kredit melimpah ruah tak terguna?


- kerap guna internet smp slalu terkena pay per use/pay as you use??


- selalu buat panggilan pendek di bwh 10saat tapi tetap kena charge mcm buat panggilan seminit?? (16sen/20sen/28sen seminit)


insyaAllah saya ada jalannya utk masalah2 di atas














-topup RM30 atau RM50 dan beli pakej “WELCOME DEAL” sekaligus untuk dapatkan tempoh sah kredit 28 bulan aka 2 tahun 4 bulan.

-pakej “WELCOME DEAL”:
RM30 - 333 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)
RM30 - 5GB data season pass + 100 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)
RM50 - 10GB data season pass + FREE 10GB (untuk bulan pertama)
RM50 - 10GB data season pass + 333 minit masa berbual (boleh carry forward up to 2 tahun 4 bulan)








Fakta, telco onexox semakin berkembang dan dikenali...

1. panggilan serendah 5sen kesemua talian

2. friend n family hanya 6sen/30saat, 2sen sms

3. [email protected], [email protected] dan 4gb @RM58
5gb RM30, 10GB RM50 (berpatutan dan tiada PPU)

KINI ada data season pass (boleh guna sikit-sikit,boleh disimpan atau dikongsi sesama pengguna ONEXOX.

4. tiada caj pay as you use data

5. 10 no friend n family (semua rangkaian)

6. 100% tiada caj tersembunyi

7. kelebihan 2 blok caj panggilan utk membantu anda lbh jimat

8. peluang perniagaan serendah RM90 ATAU RM278

pm sy atau whatsapp melalui link http://jomjadibos.wasap.my sekiranya anda berminat nk jd pengguna telco onexox atau sub dealer sah onexox.

 
Sponsored Post

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10



Takut ada hidden charges?

Gunalah Onexox.

Sekarang dengan pelan baru:)cgrock

12GB+100SMS+UNLIMITED CALL:)paid

Data dan SMS tak habis guna? Jangan risau,boleh carry forward ke bulan depan:)cgroxk

Whatsapp http://pelanonexoxblack.wasap.my



Di mana ada C3lcom,di situ ada Onexox:)cgrock
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,398
Reaction score
1,928
Points
206
unlimited call ke 333 minit masa berbual?
 

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
unlimited call ke 333 minit masa berbual?
pelan black yg B39us20 tu memang unlimited call tuan.
yg 333 minit tu lain.

pelan unlimited call tu mmg sesuai utk yg sangat banyak buat call.

kalau sebulan average buat call xsampai 100 minit,elok langgan yg 333 minit call bila ada promo happy hour :)cgrock


further info boleh direct whatsapp http://pelanonexoxblack.wasap.my
 

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Tn. Onexox ni ada apps ke utk tengok baki dan uruskan akaun?
ada tuan...

boleh download app myxox melalui app store atau playstore.

sebelum login app myxox,pastikan tuan dah register terlebih dahulu di selfcare.xox.com.my

selesai register di web selfcare tersebut,baru tuan login gunakan email dan password yg sama macam yg tuan guna untuk register di web selfcare tadi:)cgrock
 

EmpayarOnexox

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2018
Messages
125
Reaction score
1
Points
10
Penutup Januari 2019 dengan 2 user baru:)paid

(gambar akan dikemaskini kemudian...huhu)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register