Simkad ONEXOX ~Hanya RM10~Layak Nikmati Validity 28Bulan~Bijak Membeli Menang Memakai

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

Iman_Sr

Permanently Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131



Salam....


adakah anda sbg pengguna telefon menghadapi masalah berikut?


- jarang buat panggilan tapi trpaksa topup sbb nk lanjutkan tempoh aktif smp kredit melimpah ruah tak terguna?


- kerap guna internet smp slalu terkena pay per use/pay as you use??


- selalu buat panggilan pendek di bwh 10saat tapi tetap kena charge mcm buat panggilan seminit?? (16sen/20sen/28sen seminit)


insyaAllah saya ada jalannya utk masalah2 di atas:)cgrock














-topup RM50 sekaligus untuk dapatkan tempoh sah kredit 28 bulan aka 2 tahun 4 bulan UNTUK PEMBELIAN NO BARU:)paid







fakta, telco onexox semakin berkembang dan dikenali...

1. panggilan serendah 5sen kesemua talian

2. friend n family hanya 6sen/30saat, 2sen sms

3. [email protected], [email protected] dan 4gb @RM58 (berpatutan dan tiada PPU)

4. tiada caj pay as you use data

5. 10 no friend n family (semua rangkaian)

6. 100% tiada caj tersembunyi

7. kelebihan 2 blok caj panggilan utk membantu anda lbh jimat

8. peluang perniagaan serendah RM278

pm sy atau whatsapp 0192683247 sekiranya anda berminat nk jd pengguna telco onexox atau sub dealer sah onexox


Tawaran istimewa???? pm saya:)cgrock





Kalau dulu org cakap rate MA mahal...

sekarang ONEXOX dh turunkan lagi kepada 12 sen / blok,TURUN 4 SEN:)paid










Berminat?? boleh pm/whatsapp saya terus di 0192683247
:)cgrock



BUMP...
Pengenalan Simkad RM10!!!!

1. PELAN & PERKHIDMATAN ONEXOX
TEMPOH SAH ‪‎28BULAN‬‬ UTK SETIAP PERTUKARAN TALIAN (MNP) KE ONEXOX ATAU
NOMBOR BARU (TOPUP RM50 SEKALIGUS UTK MENIKMATI TEMPOH 28BULAN)


2. KADAR PANGGILAN YG MURAH!!! DIJAMIN!!
~ PANGGILAN SERENDAH ‪‎5SEN‬‬ BAWAH 10SAAT (SEMUA TALIAN)
~ PANGGILAN SERENDAH ‪7SEN‬‬ (SESAMA TALIAN) - (2 blok- 7sen/8sen)
~ PANGGILAN SERENDAH ‪‎9SEN‬‬ (LAIN2 TALIAN) - (2 blok- 9sen/9sen)
~ PANGGILAN SERENDAH ‪6SEN‬‬ KE 10 NOMBOR FAVOURITE (SEMUA TALIAN!!!)
DLM FAMILI & RAKAN - (2 blok- 6sen/6sen)


3. SMS PERCUMA
~ 150 SMS PERCUMA X 12 BULAN (SESAMA TALIAN)

4. PELAN INTERNET
~ PELAN INTERNET YG BERPATUTAN
~ LIPUTAN MELUAS
~ LAJU
~ TIADA TERMA PAY PER USE. JAMINAN TIADA KEHILANGAN KREDIT


5. GANJARAN
~ GANJARAN 6% TOPUP PERCUMA APABILA ANDA PERKENAL RAKAN BARU & TUNAI DLM PROGRAM SAHABAT ONE - User Get User

6. TIADA GST
~ GST DARI TOPUP ANDA DIKEMBALIKAN...

7. TOPUP DIMANA2
~ TOPUP DIMANA2 7-E, STESEN MINYAK, E-PAY, SELFCARE XOX ATAU DENGAN DEALER2 ONEXOX

8. LOYALTI POINTS
~ REDEEM FREE SMS - BUAT MASA INI...

9. PAKEJ USAHAWAN

~ Daftar sebagai rakaniaga ONEXOX hari ini, dan nikmati pendapatan sampingan 3-4-5 angka JANGKAPANJANG…

Sub-Dealer >> RM90 aje


Perniagaan TELCO SEBENAR dan paling menarik, anda cuma perlu menjual sekali,
tapi menerima pendapatan berkali2 selagi pengguna2 anda topup dimana2 sahaja!!!!!





:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid:)paid:)paid







RM10 siap kdt RM5






:)paid:)paid:)paid










Whatsapp 0192683247 atau pm saya jika anda berminat:)
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

Iman_Sr

Permanently Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
Peluang kerjaya di onexox sbg rakan niaga



Assalammu'alaikum dan salam sejahtera,


Pakej Subdealer ONEXOX (Modal Permulaan = RM90):




- 22% Untung Jualan Runcit Simkad

- Sehingga 5% untung jualan topup ONEXOX

- Komisen topup setiap kali pengguna anda topup (PASIF)

> Level 1 – 10%
> Level 2 – 2%

*Daripada Subdealer, anda akan secara automatik menjadi Dealer setelah membuat pendaftaran 20 user (aktif di level 1 - ada buat tambah nilai minima RM5)









Komisen topup akan dikumpul setiap bulan dan pembayaran dibuat pada 15hb bekerja, bulan berikutnya. Pembayaran secara tunai dibuat terus ke akaun bank anda sekiranya komisen terkumpul lebih daripada RM200. Sekiranya kurang, pembayaran akan dibuat melalui erecharge





pm/whatsapp 0192683247:)paid

 

Attachments

Last edited:

Iman_Sr

Permanently Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131









Mustapha Kamal pun da jadi Dealer ONEXOX...




"ORANG RAMAI PERLU DILATIH UNTUK BERNIAGA"...
Mantan Gabenor Bank Negara, (BNM) Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz

ONEXOX adalah salah satu peluang melatih anda berniaga secara berdikari
dengan pendapatan stabil yang amat cerah.

RUJUKAN DI SINI


 
Last edited:

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,874
Reaction score
22
Points
115
goodluck tt...

:)cgrock :)paid
 

Iman_Sr

Permanently Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131


Kalau dulu org cakap rate MA mahal...

sekarang ONEXOX dh turunkan lagi kepada 12 sen / blok,TURUN 4 SEN:)paid




RM10 je simkad ni...JIMAT, BERBALOI, PELUANG TOPUP FREE DAN SIDE INCOME JANGKAMASA PANJANG:)paid

















Pakej Internet Yang Ditawarkan oleh ONEXOX:)paid


 

Attachments

Last edited:

Iman_Sr

Permanently Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131



User Get User (perkenalkan ONEXOX kepada rakan telah berubah dari 5% kepada 6% mulai 1 April 2015:)paid





Cuba kita sama-sama renung2kan pic yg saya lampirkan ini





Alhamdulillah....

It's NOW OFFICIAL!!!!
Kpd pengguna2 ‪‎ONEXOX‬, ENJOY OUR DATA PROMO UNTIL FEB 2016...
If, the registration is UMPHHHHH, not impossible the PROMO WILL EXTEND....





:)):)):)cgrock:)cgrock:)cgrock


 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register