BTC USD 41,598.6 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sim-Card Anda Memenangi RM30,000.00

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
Assalamualaikum & Selamat Petang....

Sekadar ingin berkongsi info akan sms yang sia terima jam 12.34pm tadi.
Begini isi sms nya;

" Congratulations Sim-Card anda Telah Bertuah Memenangi Hadiah Utama wang tunai RM.30.000,00 dr "PETRONAS MAS" Sila/call/tel: 012 865 4183 Terima kasih."

Sender :
+60128146987
Message centre :
+60120000015
Sent :
12-Nov-2008
12:34:20


Itu adalah sms yang sia terima & sia tidak edit apa yang numb tersebut hantar pada sia.
SMS seperti ini adalah kali pertama sia terima & sia tak buat sebarang panggilan atau pertanyaan kepada numb tersebut..... :D

Ada geng2 lain terima sms yg sama ke...? :D
 
Sponsored Post

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
Assalamualaikum & Selamat Petang....

Sekadar ingin berkongsi info akan sms yang sia terima jam 12.34pm tadi.
Begini isi sms nya;

" Congratulations Sim-Card anda Telah Bertuah Memenangi Hadiah Utama wang tunai RM.30.000,00 dr "PETRONAS MAS" Sila/call/tel: 012 865 4183 Terima kasih."

Sender :
+60128146987
Message centre :
+60120000015
Sent :
12-Nov-2008
12:34:20


Itu adalah sms yang sia terima & sia tidak edit apa yang numb tersebut hantar pada sia.
SMS seperti ini adalah kali pertama sia terima & sia tak buat sebarang panggilan atau pertanyaan kepada numb tersebut..... :D

Ada geng2 lain terima sms yg sama ke...? :D

...ade tok mat ..2 minggu lpas..:D...nmPak aje trus delete aje..mmG:(scam..kekwkek....kalo tak salah o12 juge ...kekekeke!!!:D
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
aku dah 2 kali TM dapat SMS dari petronas ni
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
korang tak try call ke....
yelah... saja2 nak tahu apa modus operandi diorg tu... :D
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
abai kn jer tokmat..
bkn btl pn benda² tuh..
 

thereds

Super Active Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
5,329
Reaction score
3
Points
65
aku dah berpuluh kali dapat..
malas nak layan..
nanti jadik macam kes imam yg masuk paper tu..
just dgn bagi no akaun jer..
duit die leh lesap..
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
Assalamualaikum & Selamat Petang....

Sekadar ingin berkongsi info akan sms yang sia terima jam 12.34pm tadi.
Begini isi sms nya;

" Congratulations Sim-Card anda Telah Bertuah Memenangi Hadiah Utama wang tunai RM.30.000,00 dr "PETRONAS MAS" Sila/call/tel: 012 865 4183 Terima kasih."

Sender :
+60128146987
Message centre :
+60120000015
Sent :
12-Nov-2008
12:34:20


Itu adalah sms yang sia terima & sia tidak edit apa yang numb tersebut hantar pada sia.
SMS seperti ini adalah kali pertama sia terima & sia tak buat sebarang panggilan atau pertanyaan kepada numb tersebut..... :D

Ada geng2 lain terima sms yg sama ke...? :D

oo.. biasa kes2 yg sebelum ni diorang pakai nombor indonesia untuk sms, pastu suruh call no talian tetap, bukan no nset, baru nampak real... hehehe..
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
Percayalah dengan SMS tu KALAU tak sayang duit.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register