BTC USD 39,908.1 Gold USD 1,816.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

:: Silver :: Boleh Pajak Ke?

STA231

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2010
Messages
536
Reaction score
16
Points
15
salam...

aku tak tau nak letak section mana untuk topic ni.. mgkin mod boleh buat satu section baru khas untuk silver..

nak tanya la.. silver ni bleh pajak tak? kat ar-rahnu ke atau tempat lain? ada sape2 kat sini buat pelaburan dalam silver?


Update

Jawapannya : Tak Boleh
 
Last edited:
Sponsored Post

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
stkt nie xde dgr lak bleh pajak
yng kmpl silver rmi :D
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
salam...

aku tak tau nak letak section mana untuk topic ni.. mgkin mod boleh buat satu section baru khas untuk silver..

nak tanya la.. silver ni bleh pajak tak? kat ar-rahnu ke atau tempat lain? ada sape2 kat sini buat pelaburan dalam silver?

tak bole pajak bro... bole jual aje.

jual katku meh.. hehehehe...
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
belom boleh lagi
tp kalu urgent sgt boleh jual kat tempat bro beli or jual kpd individu yg bermint
 

ctboys

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
2,534
Reaction score
14
Points
25
bole pajak.tapi tunggu harga die mahal macam emas nanti ar
 

sepalola2008

Active+ Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
3,212
Reaction score
5
Points
25
setahu den tak leh...jual pun tak berapa ada rege
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
nie kena tanya silvermaddness nie.dia cukup pakar ler..
 

STA231

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2010
Messages
536
Reaction score
16
Points
15
aik!! kejap boleh, kejap tak boleh.. mana satu ni?
 

STA231

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2010
Messages
536
Reaction score
16
Points
15
kalau beli kat PG, kompem ke diorang beli balik anytime?
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
pajak x leh,jual blk bleh
skrng nie silver lbh pda koleksi dlu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register