To Sell Silver bar dan silver coin untuk dijual.stok terhad.Alternatif kepada pelaburan emas.

CG Sponsors




amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123

1) engelhard bar (18 KEPING SAHAJA)



engelhard ni agak mahal, sbb ada historical value, usianya 20thn dan tak byk dh dlm market.ni kebetulan dpt.
:)paidRM135+ POS RM5:)paid

2) Silver coin American eagle - (10 keping only)






:)paidRM125 POS RM5:)paid

3) silver coin Canada Wolf - (3 kping only )
limited edition - maybe lepas i xleh jual dh, sbb stok dgn suplier pun tadak dah.
:)paidRM135+ POS RM5:)paid






<:pSALAM RAKAN2 SEKALIAN.DEN ADE JUAL SILVER BAR DAN SILVER COIN<:p


SAPA YANG BERMINAT BOLEH PM YE
SEGALA URUSAN AKAN DIHANTAR OLEH POS MALAYSIA :))


BERMINAT!!!!!

HUBUNGI 0127782804 SEKARANG


P/S :SESIAPA YANG TAK YAKIN NAK DEAL,BOLEH LIHAT
=D>TESTIMONI DI SINI=D>
 
Last edited:
Sponsored Post

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
SDIKIT PERBANDINGAN KENAIKAN EMAS DAN PERAK

boleh dikatakan skrg ni peningkatan silver lagi bnyk dari emas..

dinar kelantan pada 12-ogos-2010 = RM581
dinar kelantan pada 1-oct-2010 = RM638

peratus peningkatan dinar = (RM638 - RM581)/RM581 = 9.81%

1dirham kelantan pada 12-ogos-2010 = RM13
1dirham kelantan pada 1-oct-2010 = RM16

peratus peningkatan dirham = (RM16 - RM13)/ RM13 = 18.75%

dari pengiraan aku ni.. peningkatan silver 2kali ganda daripada peningkatan emas...
 
Last edited:

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
sape nk try bli silver pn bleh
prospek pelaburan msa dpn
 

andikayanzz

Active Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
1,075
Reaction score
5
Points
35
perghhh Tuan ada buka treat baru laaa TAHNIAH.....

best ker TT buat silver investment ni?
detail ckit...hehehehee
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
perghhh Tuan ada buka treat baru laaa TAHNIAH.....

best ker TT buat silver investment ni?
detail ckit...hehehehee
:D:D
investment dlm silver nie msh bru lgi tuan
kenaikan hrga silver lgi tnggi dri kenaikan hrga emas
orng2 ci dh mla smpn silver skrng nie sb msh under value
 
Sponsored Post
Top
Log in Register