• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Sila poll untuk pukul rata kesemua acc trading anda menang @ gagal sepnjang brforex

Recommended Brokers


Latest Threads

Sila vote..


  • Total voters
    0
Sponsored Post

montok

Active Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
1,797
Reaction score
53
Points
0
mcm mana korang trade bg yg selalu MC tu ye??? xkan xdpt identify kelemahan sistem yg digunakan????
 

kasturi

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2006
Messages
13,522
Reaction score
3,269
Points
168
Location
Menuju puncak
overall 6bln pertama tahun ni mmg kerap jugak mc atau rugi
bila dah slalu mcmni, berhenti trade...pegi bertapa jap...cari atau diagnosis apa yg xkena atau punca kelemahan trading.

6bln berikutnya alhamdulillah...dah xde dah mc dan rugi...
punca kelemahan adalah terburu2 bila open position dan tamak. [STRIKE]skrg pon masih ade lg ckit2 bad habit nih[/STRIKE] #:-S

skrg dlm proses utk baiki keyakinan pd TP pulak. terburu2 close op yg dah popit walaopon belum sampai destinasi.
 

falyloan

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2007
Messages
318
Reaction score
0
Points
0
2-3 tahun lepas MC lebih banyak daripada popit, sekarang alhamdulillah ada la sikit duit wat beli cokelat untuk anak-anak :D
 

xsweat

Active Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
2,029
Reaction score
195
Points
0
Location
الرقة
lepas la buat bayar duit kete duit rumah shopping sakan makan minum bayar bil savings utk masa depan pegi bercuti dan lain2
 

asamjawa

Fun Poster
Joined
May 28, 2008
Messages
777
Reaction score
91
Points
0
Location
2013- Silent Trader ( 100-161.8 MHz )
ha..ha,
ehmmmm sepanjang tahun ini dah 4 tahun menunjukkan pretasi menguntongkan. Sempat bayar habis beli kereta, rumah, dan adalah top-up ASB/ASN keluarga. setakat ini MC hampir tak mau menjengah. Alhamdulillah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register