Sila hormati forum section ini untuk kebaikan bersama

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,558
Reaction score
244
Points
123
time kasih la atas nasihat yg sgt2 brgune...:)

oo berforum mcm 2 yek??
ooo
nyusah kn org lain
Kenapa pulak Dai_na jadi susah ni? Terlebih gurau ker? Atau memang tak boleh nak terima gurauan?
 
Sponsored Post

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
15,844
Reaction score
496
Points
131
betul kata tuan admin tu..:D

percangahan pendapat kadang2 x dapat dielakkan..tapi ada tempatnya kita kena bertindak dengan kematangan fikiran bukan bertindak dengan emosi(hati)..
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,100
Reaction score
177
Points
123
Kenapa pulak Dai_na jadi susah ni? Terlebih gurau ker? Atau memang tak boleh nak terima gurauan?

ntah la.....nasihat dah diberi....nak terima taknak terima terpulang la...

tu dia bluem tgk kiter nyer stail gurau camana....

maunyer kecik ati 8 tahun...:)) :))
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,558
Reaction score
244
Points
123
ntah la.....nasihat dah diberi....nak terima taknak terima terpulang la...

tu dia bluem tgk kiter nyer stail gurau camana....

maunyer kecik ati 8 tahun...:)) :))

Saya tak pandailah nak gurau2 ni.... tak reti....:mad::mad::mad::mad:

Tapi bab merapu boleh tahan....:p:p:p
 

drebarbas

Active Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
1,327
Reaction score
8
Points
25
aku kalau tak... nak datang kat gathering tu tapi aku asyik hentam sana sini, nanti dah kenal tak syok nak hentam, baik aku remain macam ni, boleh hentam sana sini
 

rauzan

Active Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1,258
Reaction score
10
Points
25

teguq2 la kalaw aq ada buat silap kay...
makasih...
:D:D:D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,951
Reaction score
123
Points
123
betul tu..spatutnya thread agama ni kita kongsikan ilmu masing2 dan pendapat masing2..x perlu la nak berlagak naif tp hakikatnya berlagak alim dan lebih handal dri org2 lain..

kita semua mesti bertoleransi...x semua pandangan kita org lain leh terima...x perlu la nak ajak berdebat la ape la...isu2 yg mcm tu smpai kiamat pun x selesai klu nak di perhalusi satu2...

ape2 pun .syabas admin memberi peringatan psl ni...
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
Jgn jadikan CG ni mcm Dewan Rakyat dah lerr... Nama jek pemimpin tapi perangai......... sampai kesudah tak sudah2...
 

AZAM_PENJUAL_MESRA

Fun Poster
Joined
Jun 2, 2008
Messages
520
Reaction score
2
Points
15
Salam,

tahniad pada brother Dann sebab memberi peringatan untuk section agama.

dan saya sebagai forumer ingin memberi pandangan para admin forum agar;

1>Larangan post gambar2 seksi mendedahkan aurat yg memboleh kan menimbulakn perasaan ghairah.

2>Larangan membuka thread yg boleh menjatuh kan aib org.
sedangkan sesuatu isu itu belum tentu benar atau tidak (fitnah).
biar lah membuka thread atas dasar memberi teladan.

3>Larangan memaki,mencarut,mengata pada seseorng yg dikenali ramai.(free2 je pahala kita disedut masa waktu hisap nanti#:-S)

berbesarlah hati saya agar pihak admin menerima dgn hati terbuka.
saya juga mengharapkan forum ini tidak seperti, mengambil separuh, dan tinggal kan separuh. dalam dan bermakna.


"bersama menasihati agar kita tidak lalai"
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register