Sila hormati forum section ini untuk kebaikan bersama

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

snowhazel_orange

Legendary Member
Joined
May 13, 2008
Messages
10,686
Reaction score
3
Points
115
thread religion tempat berkongsi ilmu agama..
so hazel pon respect!!!!
yeah
 
Sponsored Post

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
haha... ko nak ajak aku offtopic ni bro. karang dann marah. :))

dah2. aku rasa kes daina tu dah setel. mungkin dia ada problem gn pakwe dia kot.

jd skrg ni kita tumpu pada section agama je k.

harap ustaz2 semua dlm CG ni tak kira dr fahaman mana pun, saling hormat menghormati la k.
Actually it's not the case. Cumanya dai_na ni bgtau pakwe dia pun CG members juga. Lepas tu, biasala .. perempuan .. gossips .. nak tahu siapa pakwe dia. Jadinya dai_na ni merajuk, dan x jadi nak join aktiviti di Sg Sendat (do correct me if I'm wrong).

Spt yg adar_23 beritahu tadi, kalau xmahu org tanya, jgn beritahu langsung. OK, my example can be controversial, tp lebih kurang mcm ni. Bg seorang perempuan, kalau x mahu kena pandang atas bawah dengan pandangan nafsu oleh lelaki, jgn pakai baju yg dedah2. Dipendekkan cerita, kalau x mahu org tanya2, jgn cerita langsung "pakwe AND cg". Itu yg adar_23 nk sampaikan.

Juga spt yg adar_23 beritahu, skrg kita sdg cerita "hormat section AND section religious thread". It's like kita sedang bercerita dengar Perdana Menteri buat ucapan perasmian "Kempen Berbudi Bahasa " di Melaka dan dengan tiba-tiba ada hadirin tak puas hati, cakap "Takkan nak budi bahasa di Melaka je? Orang KL lagi ramai kurang hajar".

dai_na, i hope my explanation make sense to you :)

BR zolympus
 

Dai_na

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2008
Messages
761
Reaction score
3
Points
15
Actually it's not the case. Cumanya dai_na ni bgtau pakwe dia pun CG members juga. Lepas tu, biasala .. perempuan .. gossips .. nak tahu siapa pakwe dia. Jadinya dai_na ni merajuk, dan x jadi nak join aktiviti di Sg Sendat (do correct me if I'm wrong).

Spt yg adar_23 beritahu tadi, kalau xmahu org tanya, jgn beritahu langsung. OK, my example can be controversial, tp lebih kurang mcm ni. Bg seorang perempuan, kalau x mahu kena pandang atas bawah dengan pandangan nafsu oleh lelaki, jgn pakai baju yg dedah2. Dipendekkan cerita, kalau x mahu org tanya2, jgn cerita langsung "pakwe AND cg". Itu yg adar_23 nk sampaikan.

Juga spt yg adar_23 beritahu, skrg kita sdg cerita "hormat section AND section religious thread". It's like kita sedang bercerita dengar Perdana Menteri buat ucapan perasmian "Kempen Berbudi Bahasa " di Melaka dan dengan tiba-tiba ada hadirin tak puas hati, cakap "Takkan nak budi bahasa di Melaka je? Orang KL lagi ramai kurang hajar".

dai_na, i hope my explanation make sense to you :)

BR zolympus

huhuhu
i x kate plak die cg..
i kate x sure...
diorg yg memandai...
 
Last edited:

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Actually it's not the case. Cumanya dai_na ni bgtau pakwe dia pun CG members juga. Lepas tu, biasala .. perempuan .. gossips .. nak tahu siapa pakwe dia. Jadinya dai_na ni merajuk, dan x jadi nak join aktiviti di Sg Sendat (do correct me if I'm wrong).

Spt yg adar_23 beritahu tadi, kalau xmahu org tanya, jgn beritahu langsung. OK, my example can be controversial, tp lebih kurang mcm ni. Bg seorang perempuan, kalau x mahu kena pandang atas bawah dengan pandangan nafsu oleh lelaki, jgn pakai baju yg dedah2. Dipendekkan cerita, kalau x mahu org tanya2, jgn cerita langsung "pakwe AND cg". Itu yg adar_23 nk sampaikan.

Juga spt yg adar_23 beritahu, skrg kita sdg cerita "hormat section AND section religious thread". It's like kita sedang bercerita dengar Perdana Menteri buat ucapan perasmian "Kempen Berbudi Bahasa " di Melaka dan dengan tiba-tiba ada hadirin tak puas hati, cakap "Takkan nak budi bahasa di Melaka je? Orang KL lagi ramai kurang hajar".

dai_na, i hope my explanation make sense to you :)

BR zolympus
terima kaseh zoly sbb explain. aku tak tau lak dia kena sakat kat thread sendat sbb aku tak masuk pun thread tu. td baru masuk lepas dai_na pm aku. apa2 pun lawak gak la si dai_na ni :">
 

secawankopi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,272
Reaction score
2
Points
25
Actually it's not the case. Cumanya dai_na ni bgtau pakwe dia pun CG members juga. Lepas tu, biasala .. perempuan .. gossips .. nak tahu siapa pakwe dia. Jadinya dai_na ni merajuk, dan x jadi nak join aktiviti di Sg Sendat (do correct me if I'm wrong).

Spt yg adar_23 beritahu tadi, kalau xmahu org tanya, jgn beritahu langsung. OK, my example can be controversial, tp lebih kurang mcm ni. Bg seorang perempuan, kalau x mahu kena pandang atas bawah dengan pandangan nafsu oleh lelaki, jgn pakai baju yg dedah2. Dipendekkan cerita, kalau x mahu org tanya2, jgn cerita langsung "pakwe AND cg". Itu yg adar_23 nk sampaikan.

Juga spt yg adar_23 beritahu, skrg kita sdg cerita "hormat section AND section religious thread". It's like kita sedang bercerita dengar Perdana Menteri buat ucapan perasmian "Kempen Berbudi Bahasa " di Melaka dan dengan tiba-tiba ada hadirin tak puas hati, cakap "Takkan nak budi bahasa di Melaka je? Orang KL lagi ramai kurang hajar".

dai_na, i hope my explanation make sense to you :)

BR zolympus
rumusan yg hebat bos... :p ekekeke

*kat section agama nie...segala perbalahan bermula bila soalan di jawab dengan soalan... yg tak paham terkontang kanting mencarik jawapan....emmm... harap2 ilmu tu kongsi2 ler...bukan tunjuk siapa hebat atau siapa lagi mulia disisiNYA...ataupun siapa lebih tinggi ilmu agamanya... harap maklum...:) :)cgrock
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register