Siaran Astro makin membosankan

CG Sponsors




chuck

Fun Poster
Joined
Dec 26, 2008
Messages
137
Reaction score
2
Points
15
Rasanya hampir 99% kat sini pelanggan Astro.

Korang perasan tak kenapa Astro sekarang nih makin membosankan, malah aku ambil pakej Movie pun rasa bosan sebab:

siaran2 ulang tayang berulang-ulang kali - misalnya Anak Mamie, Castello, etc

bosan sgt ttp takde pilihan :mad:
 
Sponsored Post

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
memang pun..aku pun rase cmtu gak..

filem yg sama diulang tayang, bukan sekali malahan berkali kali..

setiap tahun filem same jerk..mcm dah takde filem dah kat dunia ni..

 

aidil08

Active Member
Joined
Feb 28, 2006
Messages
1,649
Reaction score
5
Points
25
ermmm
tak pe tak lama lagi ada pesaing lain...
sekarang tengah testing di Penang, KL, JB
tunggu........
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
aku da dekat 2 tahun terminate HBO ni
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
130
Points
73
hurmm..ntah la.. aku dah batalkan movie ngan sport.. pasal bosan.. ni pun bosan gak lagi.. asyik ulang2 jer.... katun pun ulang2 gak... ultraman sampai abis satu planet..

apada ASTROKKK
 

snowhazel_orange

Legendary Member
Joined
May 13, 2008
Messages
10,685
Reaction score
4
Points
115
aah ler..
bosan je..
cite yg same nak dekat bape puluh kali..
kate siaran berbayar patutnye takde siaran ulangan cenggitu byk kali..
muak tol
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
sekarang ni aku tengok astro just layan sports tu pun untuk tengok bola jer...yang lain boring la...tengok movie diulan2 jer...boring....tak de persaingan ler nie...ade persaingan nanti...tau ler astro nie...kutip untung jer tau....
 

chuck

Fun Poster
Joined
Dec 26, 2008
Messages
137
Reaction score
2
Points
15
IPTV
yang mana kualiti gambar HDMI
ade VOD, game, karaoke, internet n etc

dia orang tgh cut budget kot sbb tu asyik ulang2 tayang cerita sama sampai nak muntah dibuatnya :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register