BTC USD 35,795.5 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

siape kenal bomoh power kat area JB ?

lanbai

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
8,041
Reaction score
5
Points
70
hi kwn CG siape kat cini kenal bomah cinta yg power dan tul kesan ? kat area JB ? ade hal cikit dgn awek aku siape bole tlg ? :((

kalo nk nk tau cite pm aku nie bukan ye nk jd play boy atau shj nk buat sbb aku mmg sukan dia sbb tu aku nk cr bomoh power,
huuu :)paid
"...cinta di tolak..bomoh betindak.."
:eek: :)paid
 
Sponsored Post

reeez80

Legendary Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
14,659
Reaction score
5
Points
115
nak power sukan training betul2... jaga pemakanan ngan rehat....
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
bomoh...bahye gak ekk..
 

yuyuaaron

Fun Poster
Joined
May 18, 2007
Messages
492
Reaction score
0
Points
10
kang ko jumpa bomoh nanti silap2 kena tipu duit saja.

bagus jumpa alonso :eek:
 

nippon_hokage

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
hi kwn CG siape kat cini kenal bomah cinta yg power dan tul kesan ? kat area JB ? ade hal cikit dgn awek aku siape bole tlg ? :((

kalo nk nk tau cite pm aku nie bukan ye nk jd play boy atau shj nk buat sbb aku mmg sukan dia sbb tu aku nk cr bomoh power,



harap awak bukan org asal jb


:)cgrock
 

Ramong

Fun Poster
Joined
May 11, 2008
Messages
400
Reaction score
0
Points
10
Pakwe buta pun boleh tackle makwe celik..ni kan ko yg cukup sifat.
Apa masalah ko sampai ke situ lak...ayat tak power ke.
Jgn buat cara macam tu, buat sembahyang hajat.
Aku rasa ko kena join brader Geng tak tido malam, dia orang tu intelligent.:D
 

Tirai Niaga

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2008
Messages
485
Reaction score
6
Points
15
xguna pakai bomoh...
maybe di balik kt ko sbb bomoh...
tp hati..
ko sorang jerk yg terhegeh2 kt dia...
wt solat hajat, istiqarah, sunat dan mcm2 lg lah..
mintak pada yg maha esa...
insyaAllah...
Keberkatan...(mcm kata mak adif dunia baru) huhuhu...
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
22,159
Reaction score
2,921
Points
201
Meh sini jumpa aku.Aku bomohkan supaya awek ko tu nak kat aku..:eek: :eek:
 

zamri3324

Fun Poster
Joined
Mar 23, 2008
Messages
137
Reaction score
0
Points
10
tak yah nak bomoh2 la...nanti tak bahgia pun nak buat apa
biar suka sama suka....cinta lahir dari hati baru hidup aman
sentosa hingga ke akhir hayat....amin.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register