Siapakah yang meletakkan daun-daun di atas meja..

CG Sponsors




cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
560
Reaction score
55
Points
20
Ceritanya begini dalam dua hari lepas aku ade berhubung dengan mak aku melalui telefon. Aku kerja jauh di Johor manakala mak aku pula tinggal di Perak. Macam biasalah berbual tanya khabar..

Mak aku pun bukak cerita dia bagitahu adik aku ni dalam bilik dia atas meja ada beberapa helai daun terletak elok je.. Daun tu dalam satu tangkai ade beberapa daun yg kering dan elok.. Pada hari pertama adik buat macam tak tahu saja. Dia ambil daun tu dan letak tempat lain..

Adik terkejut tengok pada esoknya ada daun baru dia atas meja yang sama..peliknya sebab bilik tu tak ade pokok pun yang berdekatan..puas adik tanya siapa yang letak daun tu tapi takda seorang pn tahu..sampai sekarang dia tak tahu siapa yang meletakkan daun tu..
 
Sponsored Post

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,730
Reaction score
2,693
Points
191
pasang cctv tgk sapa letak..

cctv xiomi xsampai rm100 rasanya..

tanya dalam ni bukan nya orang lain tahu..

tt tanya macam semua orang duduk serumah ngan tt je..
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,558
Reaction score
64
Points
70
Ceritanya begini dalam dua hari lepas aku ade berhubung dengan mak aku melalui telefon. Aku kerja jauh di Johor manakala mak aku pula tinggal di Perak. Macam biasalah berbual tanya khabar..

Mak aku pun bukak cerita dia bagitahu adik aku ni dalam bilik dia atas meja ada beberapa helai daun terletak elok je.. Daun tu dalam satu tangkai ade beberapa daun yg kering dan elok.. Pada hari pertama adik buat macam tak tahu saja. Dia ambil daun tu dan letak tempat lain..

Adik terkejut tengok pada esoknya ada daun baru dia atas meja yang sama..peliknya sebab bilik tu tak ade pokok pun yang berdekatan..puas adik tanya siapa yang letak daun tu tapi takda seorang pn tahu..sampai sekarang dia tak tahu siapa yang meletakkan daun tu..

Daun terup ka...??
kalau daun terup mmg orang susun letak atas meja.. he he he
 

asamboy

Active Member
Joined
Jan 25, 2013
Messages
1,620
Reaction score
158
Points
43
daun bungkus tapai kot..spe la mkn tapai dlm blk adk ko....jeng3
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,057
Reaction score
145
Points
83
kalau TT ada hikayat ilmu dewa, mcm sorang forumer dlm ni, daun tu adalah berbentuk RM.. forumer tu namanya al-lamak konipu skali lempang ko mati kalau x silap
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,363
Reaction score
203
Points
78
Beli je cctv xiaomi murah tu letak hidden.
Tengok siapa dalangnya.
 

Jal Leman

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2018
Messages
312
Reaction score
29
Points
30
pasang cctv bro, murah je skrg, kwn aku beli rm60 je, clear ada nmpk dlm gelap, suara, detect motion.
dia beli sebab nak letak dlm site, aritu kabel letrik kena curi...
skali yg latest ni,pencuri tak dapat, tapi dgn video2 hantu kamera tu detect skali, agak seram gak la...
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,730
Reaction score
2,693
Points
191
pasang cctv bro, murah je skrg, kwn aku beli rm60 je, clear ada nmpk dlm gelap, suara, detect motion.
dia beli sebab nak letak dlm site, aritu kabel letrik kena curi...
skali yg latest ni,pencuri tak dapat, tapi dgn video2 hantu kamera tu detect skali, agak seram gak la...
tepek sini bos cctv hantu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register